panzam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή για επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας. Έχω καταλήξει στον i7 2600k και χρειάζομαι τα φώτα σας για τα υπόλοιπα με δεδομένο ότι θέλω το μηχάνημα να αντέξει στον χρόνο και να έχει δυνατότητα υπερχρονισμού & αναβάθμισης. Σημαντικό για μένα είναι να μην κάνει θόρυβο άρα σκέφτομαι για υδρόψυξη CPU Cooler Corsair Hydro Series H60 αν κάποιος την έχει χρησιμοποιήσει να μου πει την γνώμμη του παρακαλώ. Αν επίσης ξέρετε κάποιο κατάστημα να πουλά στημένο ένα τέτοιο μηχάνημα για να γλυτώσω την συναρμολόγηση ακόμη καλύτερα
Greatape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Για την δουλειά που τον θέλεις έχω να πω τα εξής. Ως προς τον επεξεργαστή έχεις διαλέξει τον καλύτερο για τα χρήματα αυτά, ο αντίστοιχος της AMD FX 8150 δεν είναι καλύτερος από τον intel. Σου προτείνω να βάλεις άφθονη μνήμη τουλάχιστον 8Gb (προτείνω 16 gb για να ξεμπερδεύεις) π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552645. Ως προς την κάρτα γραφικών μία Ge-force GTX560 σου καλύπτει τις ανάγκες. Δεν μας έχεις πει όμως πόσα είσαι διαθετιμένος να δώσεις..
panzam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, για την κάρτα σκεφτόμουν 560ti, το ποσό που προυπολογίζω είναι 1000-1500 και με απασχολεί πολύ το τροφοδοτικό (για να μου μείνει σε μελοντικές αναβαθμίσεις) το Motherboard για να κάνω εύκολο overlocking (είμαι σχεδόν άσχετος) και επειδή με απσχολεί ο θόρυβος σκέφτομαι για υδρόψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα