status Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 52 χρονων... δεν το λες γεροντα Τον γέροντα Παστίτσιο εννοεί.;ρ
LongTom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ο καθενας ο,τι να ναι. Μακαρι να μασταν καμια Σουηδία!Εκει η θρησκεία(ες) ειναι επιλογή οχι κατεστημένο της καθημερινοτητας! Εάν θέλεις να πας κάπου που δεν δίνουν a frack για την θρησκεία πάνε στην Τσεχία. Ούτε το 30% δεν πιστεύει(αν και από ότι είδα είναι αρκετά λιγότερο). Θαύμα θα είναι εάν δεις τσέχο παπά.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Περίεργη υπόθεση το Βατοπαίδι, με παππάδες-real estate να συλλαμβάνονται κατόπιν εορτής και αφού πήραν εκατομμύρια από τους Ρώσσους, τους ντόπιους να καλλιεργούν χωράφια που δεν τους ανήκουν, τη Ν.Δ. να κλείνει τα μάτια για να πάρει τη ψήφο των "πιστών", τον Πούτιν να κάνει διακοπές στο μοναστήρι και να κράζει για τη σύλληψη. Κάτι μας διαφεύγει, κάτι είναι καλά κρυμμένο... οι Ρώσοι δεν πήραν οικοπεδάκι;
hurin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οι Ρώσοι δεν πήραν οικοπεδάκι; Δεν είναι τα οικόπεδα το θέμα, δεν θα γινόταν τόσος σαματάς για μερικά στρέμματα.
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τον γέροντα Παστίτσιο εννοεί.;ρ Πολύ αστείο.Γελάσαμε ρε Καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου;
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για εξυπνάδα το πέταξες; Δηλαδή την βρίσκεις όταν προσβάλλετε άτομα που μόνο κακό δεν προξένησαν.Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τον Παίσιο οκ; Είστε και οι 2 σας άξιοι λύπης.
slygeo87 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα μας είναι ο λήσταρχος Εφραιμ. Πάμε παρακάτω.
status Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ αστείο.Γελάσαμε ρε Καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου; Έχω, γιατί ρωτάς; Για εξυπνάδα το πέταξες; Δηλαδή την βρίσκεις όταν προσβάλλετε άτομα που μόνο κακό δεν προξένησαν.Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τον Παίσιο οκ; Είστε και οι 2 σας άξιοι λύπης. α) Δεν ζει β) Είσαι ο μπαμπάς του και σου προσέβαλα τον γιο; γ) Εκφέρω την άποψη μου ελεύθερα, στα μέτρα του δυνατού όντας φιλοξενούμενος στο φόρουμ, εαν σε προσβάλει πως σου είπα τον παισιο, παστίτσιο μπορείς να κάνεις αναφορά το ποστ μου. Αν και πάλι ΑΝ Σβηστεί και πάλι δεν θα αλλάξει την άποψη μου που έχω για τους απανταχού μοναχούς, εκτός από του θιβέτ, της ««ιεροσύνης»», είναι ένα μάτσο τεμπέληδες, που προτιμούν να ξυπνάνε 4 το πρωι και να κάνουν γλειφοκώλη σε έναν θεό που αμφισβητείται η ύπαρξη του παρά το να εργαστούν σε κανονικές δουλειές όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Επίσης Palawiaris τέτοιοι φανατισμοί και πίστη σε τέτοια άτομα μας έχουν φέρει εδώ που μας έφεραν, ένας πορνόγερος, εγκληματίας, ψεύτης και ένα σορό άλλα έχει κοινό που πιστεύει ότι είναι αθώος, τον θεό σας δεν έχετε μερικοί.;ρ Επίσης αυτό το "άξιοι λύπης" με προσβάλει σαν άνθρωπο όποτε report. Ποίμνιο, εεε ποίμνιο.
gnsX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Έχω, γιατί ρωτάς; Έχεις στο μπάνιο ε;Το ξερα(μη ρωτάς πως) Όταν το είδωλο σου θα είναι κατά 3 μοίρες παραμορφωμένο τότε θα ξεκινήσει ο "αγώνας" στη λεκάνη που θα φτάσει μέχρι τα εξαμίλια. Το 1/3 του χαρτιού θα εξαφανιστεί,το άλλο 1/3 θα βρεθεί στον κουβά και το υπόλοιπο 1/3 θα πάει σε άγνωστα γι αυτό μέρη .....
hurin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πήραν ή όχι; Ειλικρινά δεν γνωρίζω. Δεν πιστεύω ότι θα έκαναν έτσι για μερικά οικόπεδα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μπορεί να ναι κάμποσα οικοπεδάκια μέσα στον Άθω...με προοπτικές ανάπτυξης
hurin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μπορεί να ναι κάμποσα οικοπεδάκια μέσα στον Άθω...με προοπτικές ανάπτυξης Σε λίγο καιρό θα τα παίρνουν με ένα κομμάτι ψωμί, και όχι στα βουνά και στα λαγκάδια αλλά σε θέσεις-φιλέτα!
gnsX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σε λίγο καιρό θα τα παίρνουν με ένα κομμάτι ψωμί, και όχι στα βουνά και στα λαγκάδια αλλά σε θέσεις-φιλέτα! ενώ τώρα τα "φιλέτα" ή τα μοσχοπουλάγαμε ή τα εκμεταλευόμασταν πλήρως και κολυμπάγαμε στο χρήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα