Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα σκανδαλα που αποκαλυψε ο Μακης ηταν ψεματα ναι η οχι;

αυτο πες μου μονο.

θα σου απαντήσω με ενα διπλό ερώτημα.

Σε ποιο στάδιο της καριέρας του εκανε τακτικές και σοβαρες αποκαλύψεις, και άραγε πόσα σκάνδαλα δεν εχει αποκαλύψει;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν φυλακιστηκε,προφυλακιστηκε.

δηλαδη τον βαλανε στην φυλακη μεχρι να γινει η δικη.

φυσικα στην δικη θα τον αθωωσουν.

μενει να δουμε ομως αν το ξεφτιλισμενο ελληνικο κρατος εχει εστω το φιλοτιμο να τον κρατησει φυλακη μεχρι την δικη,οπως οριζει ο νομος.

διοτι κατι μου λεει μεχρι τον επομενο μηνα ο παπας θα αφεθει ελευθερος με περιοριστικους ορους να κανει προσευχες στον μεγαλοδυναμο,μεσα στο μοναστηρι του....

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

φυσικα στην δικη θα τον αθωωσουν.

Έχεις το κληρονομικό χάρισμα, βλέπω...

μενει να δουμε ομως αν το ξεφτιλισμενο ελληνικο κρατος εχει εστω το φιλοτιμο να τον κρατησει φυλακη μεχρι την δικη,οπως οριζει ο νομος.

διοτι κατι μου λεει μεχρι τον επομενο μηνα ο παπας θα αφεθει ελευθερος με περιοριστικους ορους να κανει προσευχες στον μεγαλοδυναμο,μεσα στο μοναστηρι του....

Ξέρεις, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, προβλέπεται από το νόμο αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Οπότε αν ο οποιοσδήποτε προσωρινά κρατούμενος υποβάλλει αίτηση και αυτή κριθεί βάσιμη, μπορεί να αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.

Αυτό ορίζει ο νόμος.

Δημοσ.
Έχεις το κληρονομικό χάρισμα, βλέπω...

ανεκαθεν.

Ξέρεις, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, προβλέπεται από το νόμο αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Οπότε αν ο οποιοσδήποτε προσωρινά κρατούμενος υποβάλλει αίτηση και αυτή κριθεί βάσιμη, μπορεί να αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.

Αυτό ορίζει ο νόμος.

στην περιπτωση του εφραιμ,κρινεται βασιμο να αποφυλακισθει υπο περιοριστικους ορους;

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

στην περιπτωση του εφραιμ,κρινεται βασιμο να αποφυλακισθει υπο περιοριστικους ορους;

Επειδή προσωπικά δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα (ναι, υπάρχουμε κι εμείς οι ατυχείς...), δεν γνωρίζω αν θα καταθέσει σχετική αίτηση, τι θα επικαλεστεί στην εν λόγω (υποθετική) αίτηση και πώς θα κριθεί η (υποθετική) αίτησή του από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.

Σειρά σου.

Δημοσ.

δεν απαντας.

οκ τοτε. ;)

Κάνεις λάθος. Για το συγκεκριμένο ερώτημα εχω απαντήσει δυο φορές.

Επιμένεις να με ρωτάς αν το Γαϊδουράγκαθο ειναι λουλούδι επειδή έχει ανθό. Ναι είναι Λουλούδι, έχει ανθό αλλά ειναι άσχημο λουλούδι, έχει απαίσιο άρωμα, είναι επιθετικό στα άλλα λουλούδια και αν προσπαθήσεις να το αγγίξεις θα πονέσεις πολύ.

Τα spoilers γιατί είμαστε εκτός θέματος

Δημοσ.

Επειδή προσωπικά δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα (ναι, υπάρχουμε κι εμείς οι ατυχείς...), δεν γνωρίζω αν θα καταθέσει σχετική αίτηση, τι θα επικαλεστεί στην εν λόγω (υποθετική) αίτηση και πώς θα κριθεί η (υποθετική) αίτησή του από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.

Σειρά σου.

ε τοτε τι το συζηταμε;

Δημοσ.

Εκτός από την εμμονή με tο Βατοπαίδι, το Αλαφουζέϊκο, όπως θα θυμάστε σίγουρα όλοι, είχε και εμμονή με τα τεκταινόμενα στο Alter.

Αν αληθεύει και η είδηση για την επιστολή στον εισαγγελέα, τότε μιλάμε για προκλητική συμπεριφορά.

Συγχαρητήρια στα φερέφωνα του σταθμού, και καλή πρωτοχρονιά!

Ο 30leafbird όντως είχει βγάλει πολλά στη φόρα, αλλά όπως έλεγε πολλές φορές ο ίδιος, <<τα καλύτερα ρεπορτάζ είναι αυτά που δεν έχουν βγει στον αέρα>>.

Μπορεί με τα αυθαίρετα να είχε ξεφωνίσει Κόκκαλη, Θεοχαράκη, Μαργαρίτα κλπ, αλλά τα μάσαγε για το αυθαίρετο του Μίνωα <<παντρεύτηκα την κόρη μου>> Κυριακού και τις πάνω από 10 αναβολές δικών που είχε επιτύχει (μόνο από τον Κακαουνάκη είχα ακούσει γι'αυτό)

Και άλλα πολλά..

Δημοσ.

ο γέροντας το χε πει,

θα ρθει καιρός που θα κατηγορηθούν άξιοι άνθρωποι,τότε και μόνο τότε η μαρμελάδα spin-span θα επικρατήσει

Δημοσ.

Περίεργη υπόθεση το Βατοπαίδι, με παππάδες-real estate να συλλαμβάνονται κατόπιν εορτής και αφού πήραν εκατομμύρια από τους Ρώσσους, τους ντόπιους να καλλιεργούν χωράφια που δεν τους ανήκουν, τη Ν.Δ. να κλείνει τα μάτια για να πάρει τη ψήφο των "πιστών", τον Πούτιν να κάνει διακοπές στο μοναστήρι και να κράζει για τη σύλληψη.

Κάτι μας διαφεύγει, κάτι είναι καλά κρυμμένο...

Δημοσ.

Οι παπάδες είναι αντιπρόσωποι του θεού;

Δημοσ.

Περίεργη υπόθεση το Βατοπαίδι, με παππάδες-real estate να συλλαμβάνονται κατόπιν εορτής και αφού πήραν εκατομμύρια από τους Ρώσσους, τους ντόπιους να καλλιεργούν χωράφια που δεν τους ανήκουν, τη Ν.Δ. να κλείνει τα μάτια για να πάρει τη ψήφο των "πιστών", τον Πούτιν να κάνει διακοπές στο μοναστήρι και να κράζει για τη σύλληψη.

Η μερμελαδα spin-span.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...