Jimie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδιά παράγγειλα και το τροφοδοτικό άντε λίγο μένει για την ενεργοποίηση... Εννοείται θα έχει βίντεο της ενεργοποίησης για τον Δεινόσαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Απλως ενα σχολιο..Εχουν περασει σχεδον 3 μηνες και ακομα ο υπολογιστης δε εχει ανοιξει... Εκτος απο το οτι ειναι ασκοπο αυτο ,ενα ειναι το θεμα..Πως την παλεψες να τον εχεις και να τον βλεπεις μισοτελιωμενο? Προσωπικά μεχρι μια βδομαδα θα αντεχα. Μετα δε ξερω τι θα εκανα αλλα λεφτα για τροφοδοτικο θα εβρισκα. Για αυτο ποτε δε παιρνω κομματια και να περιμενω να μαζεψω λεφτα για τα υπολοιπα.Η εχω λεφτα για οτι χρειαζομαι ή δεν εχω.. Να τον βλεπω 3 μηνες?Δε νομιζω!Θα τα επαιρνα και θα τον εσπαγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το θυμάμαι αυτό το νήμα... Ακόμα τρίβουν στο Βιγιαμπάχο? Με το καλό να το τρέξεις μέχρι το 15αύγουστο, no offence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση: Η Sapphire 6770 ( 850MHz Core Clock ) σε Crossfire λέει τίποτα ; Πάρε πρώτα τη μία γιατί μέχρι να πάρεις θα έχει αποσυρθεί και θα έχει βγει η σειρά 8. Θρυλικό νήμα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar4s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Θα μείνει στην Ιστορία 'nough said... Το πρώτο ποστ : 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι τη 2α παρουσία θα έχει ολοκληρωθεί XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 μονο ενα θα πω.......... μπραβο στην υπομονη σου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ήταν όνειρο ζωής ( σοβαρά τώρα ) και για αυτό έχω τόση υπομονή και δεν με ενδιαφέρει πλήρως να είναι 100% τέλειο... Αρκεί να το ολοκληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Έλα παιδιά αύριο έρχεται το τροφοδοτικό και το drive και ανοίγει το "τέρας" Φυσικά θα έχει ποστ με αποτελέσματα από τεστ και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κάρτα γραφικών και σκληρός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Τα λέει στην υπογραφή μου... HDD: WD CG 500GB SATA2 GPU: ASUS GeForce 8600GT 512MB MAGIC Και αργότερα θα τον απογειώσω με ssd και μια 6850... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πόσο αργότερα? Θα έχει βγει sata4 και ddr4 ή όχι? Πώς το εκτιμάς? Θα παίζει η 6850 τα παιχνίδια εκείνης της εποχής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω...ειλικρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Έγινε η ενεργοποίηση αλλά ή η τηλεόραση μου είναι για το πέος ή η κάρτα γραφικών μου γιατί ενώ όλα δουλεύουν κομπλέ μου λέει στην οθόνη Δεν υπάρχει είσοδος βίντεο... ή μπορεί και το καλώδιό μου να είναι της πλάκας... Η κάρτα γραφικών είναι τελικά... Της ξαναέβαλα πάστα και βίδωσα την ψύκτρα λίγο καλύτερα. Έφτιαξα και το VGA OUT που ήταν λίγο λάσκα θα δοκιμάσω ξανά ενεργοποίηση σε κάνα 2ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γιατί την συνδέεις με vga? Δεν έχει dvi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα