Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε απίθανε (no offense) πήγες φοιτητής και δεν έχεις μια έστω απλή ψηφιακή μηχανή και πήγες και μου πήρες υδρόψυξη?

Που πάει αυτή η νέα γενιά ρε γαμώτο :P

Έχω ρε, απλά είναι Αθήνα γιατί εδώ τί να την κάνω ; Δεν βγάζω σχεδόν ποτέ φωτογραφίες...

off-topic END

Δημοσ.

Δεινόσαυρε να με συγχωρέσεις αλλά τροφοδοτικό θα αργήσει ακόμα, προέχουν έξοδα. Μάλλον απο βδομάδα το βλέπω, άρχισα βλέπεις να πατάω στη σχολή μου :) Φωτό θα ανεβάσω σε καμια ωρίτσα μάλλον...

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: Η Sapphire 6770 ( 850MHz Core Clock ) σε Crossfire λέει τίποτα ; Επειδή σκέφτομαι απ'το να αγοράζω μια καλύτερη αργότερα στην ανάλυση που είμαι να πάρω μια 2η 6770 που είναι και φτηνή...Θέλω γνώμες για α) Επιδόσεις β) Συμβατότητα. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Λογικά θα είναι πάνω κάτω 6950 όπου υποτηρίζεται το cf αλλά στην οθόνη σου δεν έχει νόημα. + Οι υψηλότερες θερμοκρασίες.

Πάρε πρώτα τη μία βεβαια γιατί μέχρι να πάρεις θα έχει αποσυρθεί και θα έχει βγει η σειρά 8.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 1 Εβδομάδα ακόμα την ενεργοποίηση του PC ( αν και με την πρωσορινή gpu ).

2 Ερωτήσεις: Είδα οτι η τιμή της 6850 έπεσε να πάω εκεί ; + Να πάρω παραπάνω τροφοδοτικό μήπως κάνω CF ή όχι ; Αν ναι ποιό ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...