Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλορίζικες Τζίμη! Οι μέρες του πρώτου boot του θηρίου πλησιάζουν επικύνδυνα απ ότι βλέπω. Να σε ρωτήσω, σκέφτεσαι να κάνεις o/c on first boot που θα κάνει τρελό σουρεαλιστικό συνδυασμό με τον green δίσκο ή θα περιμένεις να πάρεις ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τράβα ένα βιντεο τη θρυλική στιγμή, δεν πρέπει να χαθεί! Καλή επιλογή πάντως η μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ωραίος! Και γω θέλω να δω βιντεάκι με ζωγραφισμένo αίσθημα ανωτερότητας στο πρόσωπο του Τζίμη και λάσο στο χέρι για να πιάσει τον επεξεργαστή όταν θα πάει να δραπετεύσει από το κουτί (μετά τα 5GHz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ΧΧΑΧΑΑΧΑ Πάντα χαίρομαι να βλέπω τα κόμμεντ σας παιδιά Οι μνήμες πιστεύετε όντως καλή επιλογή ; Στα 45,69€ κιόλας... Επίσης, όχι o/c out of the box, θα περιμένω να πάρω και SSD και την καλή GPU και μετά το συνολικό o/c ( CPU + GPU ). Και εννοείτε βίντεο της first use του " θηρίου "... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Στην GPU γιατί να κάνεις overclocking και να την ζορίσεις τελείως τζάμπα? Είτε πάρεις 6770 είτε 6850, τέρμα θα παίζεις στην ανάλυσή σου τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αν πειραζεις για o/c τις μνημες πως εξω μακρυα το θεμα εγγυηση θα περιμενει μερες για rma και πως θα χρεωθεις μεταφορικα.... υπαρχει στν ελλαδα http://www.skroutz.gr/s/327118/Kingston-8GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-DIMM-Kit-of-2-XMP-X2-Grey-Series.html γιατι οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Γιατί αν βάλεις την τιμή του καταστήματος που τις έχει σε απόθεμα + μεταφορικά, αντικαταβολή βγαίνουν 65 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ιωαννινα you.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill.rr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ουφφφ λεω να ξεκινήσω και εγώ σιγα σιγά . Χρήσιμοι οι διαλόγοι και οι συμβουλές σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 To you.gr δεν στέλνει στο μαγαζί του στα Ιωάννινα, τους έστειλα mail. Και δεν ακυρώνεται η εγγύηση μιάς και είναι απο ΕΕ + στην Ελλάδα δεν θα έβρισκα ποτέ το δίκιο μου. Και έτσι κι αλλιώς δεν θα τις ζορίσω καθόλου τις μνήμες. Και για την GPU το είπα στην πλάκα ρε παιδιά, αφού μου έχετε ήδη πεί οτι είναι γαμ*τη και η 6770 σκέτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ήρθαν και οι μνημούλες αλλά έχω τρομερό παράπονο απο Amazon.co.uk καθώς όποιος μου το παρέδωσε το παράτησε στα γραμματοκιβώτια της πολυκατοικίας χωρίς να πεί λέξη, ούτε κουδούνι χτύπησε και αν δεν το είχε βρεί η θεία μου άντε γειά μνήμες...Κατα τα άλλα όλα τέλεια και σε εμφάνιση μπόμπα και μπαίνουν πανεύκολα στη mobo. Απόσο κατάλαβα βέβαια μου " παραδόθηκαν "όταν έλεγε το Amazon οτι θα μου παραδοθούν. Εννοείται ακριβώς αυτό που παρήγγειλα. Τώρα περιμένουμε το τροφοδοτικό και βάζουμε μπρός το " τέρας " Θα βάλω και φωτό αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πότε θα ρθει το τροφοδοτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Το τροφοδοτικό Δεινόσαυρε έμμεινε πίσω στο πρόγραμμα γιατί € γιόκ. Και κάποιος φωτό με τις μνήμες στο κουτί Απο το τις μνήμες σκέτες δεν έβγαλα γιατί δεν έχουν καμία απολύτος διαφορά απο το πώς τις δείχνουν αυτοί, ίδιες στη λεπτομέρεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλά ρε με το κινητό τις έβγαλες? Άντε, περιμένουμε τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ρε Δεινόσαυρε εδώ δεν έχω € να πάρω τροφοδοτικό θα έχω φωτογραφική ; Εννοείται κινητοκάμερα και κάρτα γραφικών θα αργήσει, πρώτα θα δούμε με την 8600GT και όταν πάρω και την καρτούλα θα δούμε τις πραγματικές επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα