Jimie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ε θα γίνουν και λάθη την πρώτη φορά το θέμα είναι να μην γίνουν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 οταν συναρμολογεις οτιδηποτε, και ειδικα στα ηλεκτρονικα, η βασικη αρχη ειναι να μην βαζεις με το ζορι, ΤΙΠΟΤΑ! για να μην μπαινει, καποιος λογος θα υπαρχει. ψαξε, ρωτα, και βρες το!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 οταν συναρμολογεις οτιδηποτε, και ειδικα στα ηλεκτρονικα, η βασικη αρχη ειναι να μην βαζεις με το ζορι, ΤΙΠΟΤΑ! για να μην μπαινει, καποιος λογος θα υπαρχει. ψαξε, ρωτα, και βρες το!! hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Βρέ karmen η prolimatech που μου πρότεινες είναι αρκετή ( 1 γρ. ) ;;; Α και κάτι άλλο αξίζει αργότερα να αλλάξω ψύκτρα στην κάρτα γραφικών ; Επίσης έχει δεί κανείς αυτούς τους ανεμιστήρες που στέκονται όπου θές μέσα στο κουτί ; Αξίζουν να φυσάνε στην ψύκτρα του NorthBridge ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Βρέ karmen η prolimatech που μου πρότεινες είναι αρκετή ( 1 γρ. ) ;;; Α και κάτι άλλο αξίζει αργότερα να αλλάξω ψύκτρα στην κάρτα γραφικών ; Επίσης έχει δεί κανείς αυτούς τους ανεμιστήρες που στέκονται όπου θές μέσα στο κουτί ; Αξίζουν να φυσάνε στην ψύκτρα του NorthBridge ;; Φτάνει και περισσεύει Αλλαγη ψύχτρας σε κάρτα γραφικών για 2 λόγους πιστεύω αξίζει να γίνει 1. Αν σε ενοχλεί ο θόρυβος 2. Αν η στοκ ψύχτρα σου είναι γτπ και ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες Είμαι κατά των ανεμιστήρων στη μέση του πουθενά Γι' αυτά θα σε κατατοπήσει ο Thanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θελεις κατατοπιση αγορι μου???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα μου είναι επειδή θα κάνω oc στον 960Τ θέλω να ξέρω αν η ψύκτρα της μητρικής μου ( Gigabyte 990XA-UD3 ) είναι αρκετή, αλλιώς να πάρω ένα απο αυτά τα ανεμιστηράκια που στέκονται παντού μέσα στο κουτί να ρίχνει αέρα πάνω της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα μου είναι επειδή θα κάνω oc στον 960Τ θέλω να ξέρω αν η ψύκτρα της μητρικής μου ( Gigabyte 990XA-UD3 ) είναι αρκετή, αλλιώς να πάρω ένα απο αυτά τα ανεμιστηράκια που στέκονται παντού μέσα στο κουτί να ρίχνει αέρα πάνω της. OC στον 960? Νιώθεις τόση αυτοπεποίθηση? Ειδικά με τη στοκ ψήκτρα? Αν το κάνεις για το σπορ, ΟΚ. Αλλά αν το "βλέπεις σοβαρά", χρειάζεσαι και κάποια υποδομή. Όσον αφορά τη μητρική, θέλει να φάει πολύ ξύλο και άγριο τσίτωμα για να πεις ότι θα χρειαστεί εξτρά ψύξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 1. Για ψύκτρα την Thermalright True Spirit 120 2. Ψύκτρα της μητρικής εννοώ του North Bridge 3. Με το oc ασχολούμε εδώ και κάμποσο καιρό και ξέρω αρκετά 4. Το μόνο που δεν γνωρίσω είναι τί παίζει με θερμοκρασίες ΑΝ ξεκλειδώσει σε 6-πύρηνο... 5. Είναι έξτρα το ότι έχει ψύκτρα στα mofset ;;; Θέλω να πώ έχω ακούσει πολλές που δεν έχουν και όταν κάποια έχει είναι καλή μητρική έτσι ; Κια τέλος πότε θερμένονται και κυρίως τί είναι τα mofset ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά έκανα και μία 1η και τέλεια υπερβολικά πρόχειρη μόντα στο κουτί Ναί το ξέρω ότι είναι για τον ... αλλά είναι η πρώτη μου μόντα σε κουτί Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2012 από Jimie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την μαμά ψύκτρα της cpu απλά με άλλη πάστα και να κρατήσω τα χρήματα απο την καινούρια για μία υδρόψυξη αργότερα π.χ. Η80. Τί λέτε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 εε τοτε κατσε να παρεις την ψυκτρα που θες και μετα ασχολεισαι με OC..!! τοσο αγχος πια...? ετσι κι αλλιως ο 960Τ σε καλυπτει και μαμα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Παιδιά παρήγγειλα και τις μνήμες --> http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JO3L40/ref=oh_o00_s00_i00_details 45.69€ Θα μου χρεώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα