Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση με προιόντα AMD

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πω, πω, τρελό fail η ψήκτρα του 960... Ούτε ένα heatpipe, περίμενα κάτι καλύτερο για αυτόν τον επεξεργαστή. Με αυτό το πισωγύρισμα θα αναζητήσω κανέναν 955/965 που διέθεταν την άλλη ψήκτρα. Αυτό το παλαιοληθικό κομμάτι αλουμίνιο με ξενέρωσε απίστευτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως σαν την ψυχτρα των athlon ειναι.μαλλον λογω χαμηλου tdp εβαλαν αυτη την ψυχτρα.

(ετσι και αλλιως αμα τον παρεις εσυ ειμαι σιγουρος οτι θα την αλλαξεις :P )

Θάνο, γιορτάζεις? Πολύχρονος! off-topic

Όχι, δεν θα την άλλαζα την ψήκτρα... Αν ήταν αυτή με τα heatpipes, θα έκανα απλά την πατέντα με έναν καλό 92άρη ανεμιστήρα. Τώρα, ίσως αρκεστώ σε αυτό το χρεπάκι γιατί πράγματι το tdp είναι αρκετά χαμηλό. Απλά για λόγους μείωσης θυρύβου να αλλαχτεί και σε αυτή την περίπτωση το fan.

Θάνο, γιορτάζεις? Πολύχρονος! off-topic

Όχι, δεν θα την άλλαζα την ψήκτρα... Αν ήταν αυτή με τα heatpipes, θα έκανα απλά την πατέντα με έναν καλό 92άρη ανεμιστήρα. Τώρα, ίσως αρκεστώ σε αυτό το χρεπάκι γιατί πράγματι το tdp είναι αρκετά χαμηλό. Απλά για λόγους μείωσης θυρύβου να αλλαχτεί και σε αυτή την περίπτωση το fan.

Thanks φιλε,(ο πρωτος απο το φορουμ εαν εξαιρεσουμε τον χρησταρα που κανει drift με την γουρουνα του εκει στην πιστα των Σερρων και μου εστειλε στο fb).

Φουλ πατεντες θελω να βλεπω ετσι μπραβο.

Offtopic τελος. :P

Στο θέμα που έχεις με το backplate σημαίνει οτι κάτι δε κάνεις καλά. Κούμπωσε κανονικά στο κουτί η το έβαλες και το στερέωσες με τη μητρική;

Δέν έχω κανένα θέμα με το backplate φίλε, το Ι/Ο Shield μου κάνει κόλπα....Πάντως η μητρική μία χαρά κούμπωσε, ούτε πίεση ούτε τίποτα.

Ρε παιδιά η Thermalright True Spirit 120 είναι καλή ; Και αν ναί τί θα γίνει αν την χρησιμοποιήσω για τα παραπάνω με αυτή την πάστα ;;;

Με τι Ι/Ο τίποτα δεν γίνεται αλλά δεν πειράζει ο ήχος και 4 USB3 είναι προσβάσιμα άρα ποσός με ενδιαφέρει και για την πάστα λέω γιατί κάποιος στα comments έλεγε ότι του έριξε την θερμοκρασία κατα 23 βαθμούς :shock: !!!! και άλλος κατα 10 βαθμούς :shock: !!!

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Prolimatech-Thermal-Paste-PK-1-Nano-1G.htm

Αν εννοείς αυτήν

http://imageshack.us/photo/my-images/830/p140112024701.jpg/

Μάλλον δεν έχεις βάλει καλά την Mobo. Μήπως δεν έβαλες όλους τους αποστάτες και δεν πατάει καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...