cyberrobot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τον intel τον ανέβασαν στα 145€ και πια δεν συμφέρει καθόλου... Έλεγες πως δεν πειράζει που είμαι με sandofrce και μέτριες επιδόσεις , έχω 180Gb με 120€ άρα καλό vfm . Τώρα ... Ναι ισχύει, είχα μείνει στα 130ε οπότε για 15ε άξιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Desktop : AMD 5200+ x 2, GIGABYTE GA-MA790X-UD4, Zalma ZM8750-HP, ATI RADEON 4850 512 MB, 4*1GB OCZ PC2-6400 EL Αντί να αλλάξεις μητρική δεν αλλάζεις επεξεργαστή καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αντί να αλλάξεις μητρική δεν αλλάζεις επεξεργαστή καλύτερα. Τι να λέει adtakhs , το έχω σκεφτεί μόνο κανένας 965 με σώνει αλλά θέλω και μνήμη και οι 800ρες DDR2 είναι ακριβές με τα ίδια λεφτά πάω σε 16γβ 2χ συχνότητα. Έκανα χαζομάρα τότε που άλλαξα μητρική (Αααα ρε Τζίμ τι μου θύμισες, με πας στο 2009-2010 ,και έγω φοιτητάντερ εκεί στα γιαννενα ήμουν λυγμ) μου έιχε καέι η Μ2Ν32 ASUS που είχα και έπρεπε να αλλάξω μητρική και τροφοδοτικό ο χρόνος πίεζε η διπλωματική έπρεπε να τελειώσει και το πτυχίο επίσης . Όπως προείπα φοιτιτάντερ δεν πείρα καινούργιο επεξεργαστή ή μνήμες και έμεινα με τον 5200+ (τον πρώτο μ επεξεργαστή) και κάτι παλαβές OCZ (3GB πλέον) που δεν μπαίνουν σε dual channel (αμαρτία και αυτές)! Το μόνο που με σώζει είναι ότι τρέχω λινουξάκι. Τώρα τελειώνω και το μάστερ είπα να το αλλάξω το κοπρόσκυλο θέλω και τα πολλά νήματα για την διπλωματική μου οπότε έλεγα να το φρεσκάρω... με έναν 8320. Τον νιώθω τον Τζίμι και εγώ με τέτοιους ρυθμούς πάλευα πρώτα ένα δίσκο έπειτα μία κάρτα (4850) άμα έχεις και γκόμενα δε το hardware πάει πολύ πίσω. . Τέσπα χαιρετώ για απόψε γιατί αύριο περιμένει ο supervisor και τι να του πεις! ότι δεν τρέξανε τα RAW sockets μαζί με τα threads..! Το μόνο που με γλιτώνει είναι το Blue Monday! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τι εγινε ρε παιδια? Ολοι στο νήμα φοιτητές στα Γιάννενα είμασταν ή είμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ακυρο sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τι να λέει adtakhs , το έχω σκεφτεί μόνο κανένας 965 με σώνει αλλά θέλω και μνήμη και οι 800ρες DDR2 είναι ακριβές με τα ίδια λεφτά πάω σε 16γβ 2χ συχνότητα. Έκανα χαζομάρα τότε που άλλαξα μητρική (Αααα ρε Τζίμ τι μου θύμισες, με πας στο 2009-2010 ,και έγω φοιτητάντερ εκεί στα γιαννενα ήμουν λυγμ) μου έιχε καέι η Μ2Ν32 ASUS που είχα και έπρεπε να αλλάξω μητρική και τροφοδοτικό ο χρόνος πίεζε η διπλωματική έπρεπε να τελειώσει και το πτυχίο επίσης . Όπως προείπα φοιτιτάντερ δεν πείρα καινούργιο επεξεργαστή ή μνήμες και έμεινα με τον 5200+ (τον πρώτο μ επεξεργαστή) και κάτι παλαβές OCZ (3GB πλέον) που δεν μπαίνουν σε dual channel (αμαρτία και αυτές)! Το μόνο που με σώζει είναι ότι τρέχω λινουξάκι. Τώρα τελειώνω και το μάστερ είπα να το αλλάξω το κοπρόσκυλο θέλω και τα πολλά νήματα για την διπλωματική μου οπότε έλεγα να το φρεσκάρω... με έναν 8320. Τον νιώθω τον Τζίμι και εγώ με τέτοιους ρυθμούς πάλευα πρώτα ένα δίσκο έπειτα μία κάρτα (4850) άμα έχεις και γκόμενα δε το hardware πάει πολύ πίσω. . Τέσπα χαιρετώ για απόψε γιατί αύριο περιμένει ο supervisor και τι να του πεις! ότι δεν τρέξανε τα RAW sockets μαζί με τα threads..! Το μόνο που με γλιτώνει είναι το Blue Monday! Πηγαινε σε καινούριο τότε ! Εγώ έλεγα για κανέναν μεταχειρισμένο 1090Τ πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βρήκα και αυτό: http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=7471.0 Μάλλον πρέπει να πάρω κάποια ΑΜ3 cpu για να βάλω το bios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μια χάρη αν μπορείτε, ξέρετε πού θα βρώ speaker για την mobo για να ακούω αν κάνει το post beep ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχε η mobo speaker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχε η mobo speaker? Μπά... Και μου φάνηκε περίεργο γιατί μία πανάρχαια που έχω στην Αθήνα είχε και 2 μάλιστα !!! Απλά ξέχασα να πάρω ένα όταν ανέβηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά μια χάρη αν μπορείτε, ξέρετε πού θα βρώ speaker για την mobo για να ακούω αν κάνει το post beep ;;; εχει speaker..!! ολες οι ΜΟΒΟ εχουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εχει speaker..!! ολες οι ΜΟΒΟ εχουν!! το τελευταίο καιρό 7 πέρασαν από τα χέρια μου καμία δεν είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εκτός κι αν είναι ενσωματομένο ( που σκούρο το βλέπω ) δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάντως η GIGABYTE 990FXA-UD7 ΔΕΝ έχει σκούρο αλλά μπιπάρει κανονικά ! Δεν ξέρω αν είναι κριμένο κάτω από καμιά ψύκτρα. !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Και ναι επιτέλους μετά απο δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό...είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι γράφω τούτο το post απο το "ΤΕΡΑΣ" Ξεκλειδωμένος 960t σε Hexa-core και OCed στα 3.8 GHz με τις RAM να τρέχουν στα 1600MHz !! Με μέγιστη θερμοκρασία CPU σε Blend Test με prime95 να είναι 38 βαθμοί Κελσίου !! Ούτε 1 BSOD και ούτε 1 sys-hang !!! Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά εδώ στο Forum για όλη την βοήθεια που μου δώσανε γιατί χωρίς όλους εσάς θα ήμουν χαμένος τελείως !! Ως γενικο reference να αναφέρω οτι τρέχει Saint's Row 4 ΟΛΑ στο Full κι εννοώ ΟΛΑ !!! Ευχαριστώ και πάλι όλους εδώ στο φόρουμ, είστε οι καλύτεροι/ες !!! Υ.Γ. Σε λίγες μέρες θα μπεί πάνω του FX 8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα