adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Φτάνει ! Η 7770 δεν καταναλώνει τίποτα και ο 960Τ δεν είναι καθόλου ενεργοβόρος ... Το LEPA σου το φτάχνει η CW και είναι σχετικά καλός κατασκευαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 CW ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το παλιό pc τι το έκανες ? Για βάλε την καινούρια κάρτα γραφικών επάνω να δεις να παίζει ... Αν τρέξεις και με τις μνήμες μια μια στην μητρική (την καινούρια) και δεν , μάλλον ούτε οι μνήμες φταίνε . Επόμενο είναι η μητρική που αλλάζεις bios Και τελευταίο το τροφοδοτικό. CW ???? http://www.cwt.com.tw/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Άρα πάω πρώτα σε μαγαζί και ρωτάω αν μπορεί να δοκιμάζει κάποιον άλλο CPU και να μου κάνει udate το bios αλλιώς πάω σε Sempron 145 απο eshop και τον χρησιμοποιώ για το update και μετά τον κρατάω για back-up !!! Συμφωνείτε ; Ποιό παλιό πισί ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν είναι να μην στο κάνει τζάμπα κάποιος, καλύτερα αγόρασε τον sempron. Θα σου μείνει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Oxi ! Αν δεν σιγουρευτείς πως όλα τα άλλα είναι σωστά, τότε ΔΕΝ αγοράζεις άλλο cpu ! Σιγουρέψου πως το τροφοδοτικό είναι οκ (βάλτο στο παλιό pc σου.) Σιγουρέψου πως και η κάρτα γραφικών είναι οκ !! Σιγουρέψου και για τις μνήμες ! και μετά κοιτάς . Επίσης θα σου πρότεινα να ψάξεις στα μεταχειρισμένα για φτηνή cpu και να μην πάρεις καινούρια ! Μετά πούλησέ την με την σειρά σου στην ίδια τιμή !Διαφορετικά θα χάσεις χρήματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 1ον : Δεν έχω παλιό PC ! 2ον : Το τροφοδοτικό μιά χαρά είναι. Αν ισχύει αυτό που είπε ο Δεινόσαυρος τότε σίγουρα φταίει το bios και η cpu ! Και την κάρτα γραφικών προς θεού σήμερα μου ήρθε κιανούρια, σφραγισμένη στο σακουλάκι της κανονικά ! Και τέλος ο Sempron στο eshop 33€ έχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν πειράζει, μην ξενερώνεις, το βάζεις μπρος όταν έρθει ο ssd. Θα γλυτώσεις και την φρανκεστάΪν κατάσταση "κλοκαρισμένος επεξεργαστής με υδόρόψυξη μαζί με green main boot δίσκο". Ποιόν ssd παρήγγειλες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και τέλος ο Sempron στο eshop 33€ έχει ! Με βλέπω να καταλήγω και εγώ σε καμιά τέτοια λύση στο τέλος... τι να πείς tradeoffs. @ adtakhs Gigabyte είναι πολύ πιο ποιοτική(από τροφοδοσία cpu μέχρι και PCB) θέλω να μ κρατήσει το pc για καμιά τετραετία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Είμαι ανάμεσα σε Kingston, Corsair και OCZ αλλά δεν ξέρω σίγουρα ακόμα, να πάρω 2 για RAID ή έναν 120άρι ; Τέλοσπάντων, πείτε μου λίγο τί να κάνω τώρα για να κλείσει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Έναν 120αρη. Για raid με trim χρειάζεσαι intel cpu + z77 + win8 . Τι άλλο να σου πούμε? Δες το ζήτημα με το bios και -αν και το έχεις δοκιμάσει πολλές φορές όπως λες- ανέβασε μια καθαρή φωτο από το κουτί που να φαίνονται οι συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με βλέπω να καταλήγω και εγώ σε καμιά τέτοια λύση στο τέλος... τι να πείς tradeoffs. @ adtakhs Gigabyte είναι πολύ πιο ποιοτική(από τροφοδοσία cpu μέχρι και PCB) θέλω να μ κρατήσει το pc για καμιά τετραετία... Και την 990FX τι την θες ? Πάρε 970Α το ίδιο είναι εκτός κι αν θες crossfire . Είμαι ανάμεσα σε Kingston, Corsair και OCZ αλλά δεν ξέρω σίγουρα ακόμα, να πάρω 2 για RAID ή έναν 120άρι ; Τέλοσπάντων, πείτε μου λίγο τί να κάνω τώρα για να κλείσει το θέμα. Εναν θα πάρεις το raid με SSD δεν έχει νόημα ! PLEXTOR 114€ ΑΠΌ e-shop με 5 ΧΡΌΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ! Review εδώ : http://www.thelab.gr/ssds-hdds-and-controllers-reviews/plextor-m5-pro-256gb-review-118301.html PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325662&sid=1 O δίσκος σκοτώνει !!! Είναι σε επίπεδα SAMSUNG 840 PRO με εγγύηση παγκόσμια από plextor (τον στέλνεις κατευθείαν εκεί αν κάτι πάει στραβά με το κατάστημα) και με ποιότητα κορυφαία !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Και την 990FX τι την θες ? Πάρε 970Α το ίδιο είναι εκτός κι αν θες crossfire . Βρές τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελίδη μου... . Την 990ΧΑ θέλω όχι την 990FX ηδιαφορά στο amazon που κοιτάω είναι 8 λίρες και μου φαίνεται καλύτερη. Για σκληρό πιστεύω ότι plextor είναι τουμπανάκι. Υπάρχει κ ο Intel 330 πάντα... Για τσέκαρε ρε Jim να μας πεις γιατί στο ίδιο τρυπάκι είμαι που ξέρεις μπορεί να αναβαθμίσεις και την δική μου αρχές Φλεβάρη άμα δεήσουν οι γραμματείες και ανοίξουν παίζει να πεταχτώ για μια ορκωμοσία . Σε αυτή την λύση είχα καταλήξει και εγώ αλλά δεν συνέφερε ότι κέρδιζα απο άμαζον πηγαίνανε στον 145. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Για σκληρό πιστεύω ότι plextor είναι τουμπανάκι. Υπάρχει κ ο Intel 330 πάντα... Τον intel τον ανέβασαν στα 145€ και πια δεν συμφέρει καθόλου... Έλεγες πως δεν πειράζει που είμαι με sandofrce και μέτριες επιδόσεις , έχω 180Gb με 120€ άρα καλό vfm . Τώρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα