Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της μητρικής σου (μοντέλο, revision και ότι s/n βρεις οπουδήποτε), την ημερομηνία και τον τόπο αγοράς και το ερώτημα με ποιό bios έφυγε από το εργοστάσιο. Μπορεί να τα έχουν κατηγοριοποιημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρουν σίγουρα. Π.χ όλες οι rev 1.1 φεύγουν με το τάδε bios. ΕΝΤΙΤ: Στα αγγλικά βέβαια, έτσι? Μη στείλες τίποτα με "subject = BΟΗΘΕΙΑ!!! " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς είμαι Αθήνα. Την μητρική από που την πήρες ? Στείλε μήνυμα να δεις τι θα σου απαντήσουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Οκ στέλνω mail. Και παιδιά γίνετε να πάω κατευθείαν σε F13 bios ή πρέπει να τα βάλω ένα προς ένα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το τελευταίο κατευθείαν ! Να σου πω και κάτι άλλο ! Για τσέκαρε το cd της μητρικής, πια έκδοση bios έχει μέσα . Έτσι από περιέργεια. Αν και δεν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει μια έκδοση bios . Το CD στις GIGABYTE είναι διαφορετικό για το REV 1.0 και διαφορετικό για το REV 1.1 άρα σίγουρα έχει και το bios με το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το REV 1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αυτά είναι.... και εγώ σκέφτομαι να τσιμπήσω μητρική 990ΧΑ από άμαζον αλλά άμα έρθει με λάθος bios την κάτσαμε! Αναγκαία λύση η ASUS που κάνει update χωρίς cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αυτά είναι.... και εγώ σκέφτομαι να τσιμπήσω μητρική 990ΧΑ από άμαζον αλλά άμα έρθει με λάθος bios την κάτσαμε! Αναγκαία λύση η ASUS που κάνει update χωρίς cpu. Εδώ παίζει MSI 990FXA-GD65 με 78€ και εσύ θα παραγγείλεις από amazon ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εδώ παίζει MSI 990FXA-GD65 με 78€ και εσύ θα παραγγείλεις από amazon ... Τακης θα το ξανασκεφτομουν πολυ για MSI,τα εχει κανει σκατα τελευταια. http://www.overclock.net/a/database-of-motherboard-vrm-failure-incidents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τακης θα το ξανασκεφτομουν πολυ για MSI,τα εχει κανει σκατα τελευταια. http://www.overclock.net/a/database-of-motherboard-vrm-failure-incidents Ναι το ξέρω αλλά η 990FX σειρά καλά τα πάει. Η 970 και η 960g σειρά είναι μακριά κι αγαπημένοι. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Το cd δεν λέει πουθενά bios version απ'όσο μπορώ να δώ ! Στέλνω mail σε gigabyte. Και κάτι άλλο, αν πάω σε μαγαζί και του πώ να δοκιμάσει κάποιον άλλο cpu με το pc μου να δούμε αν είναι αυτό ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση κρίσεως το pc δεν έχει δουλεψει ποτε πριν την τοποθέτηση της 7770? Με την 8600gt δεν δούλευε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 όχι δεν δούλευε ούτε με την 8600gt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μαλιστα μπλέξιμο απο τα λίγα..... Λιγο αργά αποφάσισες να το ψάξεις... Πρεπει να βρείς τρόπο να αναβαθμίσεις το bios.... και αν δεν μετα αρχιζει το τρέξιμο.... το κακο είναι ότι δεν έχεις αλλα parts για δοκιμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Jim ποιο τροφοδοτικο εχεις?(Δεν απαντησες σε αυτο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Jim ποιο τροφοδοτικο εχεις?(Δεν απαντησες σε αυτο.) Βαση της υπογραφης του το lepa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Βαση της υπογραφης του το lepa... Ακριβώς ! 500 Watt και μου το πρότεινε ένα παιδί εδώ στο forum. Επίσης, απ'όσο θυμάμαι πρέπει να φτάνει και να περισσεύει για το σύστημά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα