kostask91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο ποσο λιγο κλεινει μονο του ? Μηπως βραχυκυκλωνει τιποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορώ να βρώ πού γράφει την έκδοση του bios, αλλά σίγουρα δεν έχω την F9 γιατί θυμάμαι οτι σκόπευα να κάνω update στο bios μόλις τον άνοιγα. Επίσης, όταν τον αφήνω μόνο με τα βασικά κλείνει μετά απο περίπου 30 δλ. Και όχι δεν έχω μπιπεράκι για την μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Κανένα μπιπεράκι δεν έχεις έστω να βάλεις από αλλού και να το βάλεις επάνω ? Ένα clear cmos έκανες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Πώς να κάνω Clear CMOS ; Έχει τα 2 μικρά πινάκια αλλά τί τα κάνω ; Τα ακουμπάω με κατσαβίδι ; Και μπιπεράκι δεν έχω απο πουθενά. Αν συνεχίσει με βλέπω να τον πηγαίνω σε μαγαζί να τον κοιτάξει κάποιος...ειδικός :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι με κλειστό το τροφοδοτικό τα ακουμπάς για 10 δευτερόλεπτα ! Προσπάθησε να το ξεκινήσεις και με μια μνήμη μόνο κάθε φορά και σε διαφορετικά slots ! αν δεν πιάσει το clear cmos . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Προσπάθησε να το ξεκινήσεις και με μια μνήμη μόνο κάθε φορά και σε διαφορετικά slots ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Υπερθερμανση του επεξεργαστη μαλλον ειναι.Ισως δεν εχεις βαλει καλα την ψυκτρα του.Κλεισε το PC. Βγαλε και ξαναβαλε καλα και σταθερα την ψυκτρα.Αν εχεις να αλλαξεις θερμικη παστα,καντο.Και πες μας τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορώ να βρώ πού γράφει την έκδοση του bios, αλλά σίγουρα δεν έχω την F9 γιατί θυμάμαι οτι σκόπευα να κάνω update στο bios μόλις τον άνοιγα. Επίσης, όταν τον αφήνω μόνο με τα βασικά κλείνει μετά απο περίπου 30 δλ. Και όχι δεν έχω μπιπεράκι για την μητρική. Και πώς σκόπευες να κάνεις bios update χωρίς επεξεργαστή πάνω ρε συ Τζίμη? Ο επεξεργαστής που δεν αναγνωρίζεται είναι σαν να μην είναι πάνω. Ξεκινάει το pc χωρίς επεξεργαστή? Ζήτα από κάποιον που έχει επεξεργαστή που υποστηρίζεται από το F2 να σε βοηθήσει ή αγόρασε τον φτηνότερο sempron που θα βρεις και κάνε με αυτόν bios update. Το clear cmos δεν σε αφορά, αυτό καθαρίζει τις τιμές του bios και επαναφέρει τις default. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Και πώς σκόπευες να κάνεις bios update χωρίς επεξεργαστή πάνω ρε συ Τζίμη? Ο επεξεργαστής που δεν αναγνωρίζεται είναι σαν να μην είναι πάνω. Ξεκινάει το pc χωρίς επεξεργαστή? Ζήτα από κάποιον που έχει επεξεργαστή που υποστηρίζεται από το F2 να σε βοηθήσει ή αγόρασε τον φτηνότερο sempron που θα βρεις και κάνε με αυτόν bios update. Το clear cmos δεν σε αφορά, αυτό καθαρίζει τις τιμές του bios και επαναφέρει τις default. Όπως θυμάσαι είχα 960Τ πάνω σε gigabyte 990fxa-ud3 και 990FXA-UD7 ! Και οι δυο είχαν τα αρχικά bios και όχι αυτό για την υποστήριξη του 960Τ ... Οι μητρικές όμως εκκινούσαν ! Το μόνο που ΔΕΝ έκαναν σωστά ήταν το ξεκλείδωμα των πυρήνων. Για τον λόγο αυτό ας το ψάξει λίγο καλύτερα μπας και είναι αλλού το θέμα ! Από την στιγμή που ο 960Τ είναι THUBAN ακόμα και χωρίς το σωστό bios θα έπρεπε να εκκινεί. .... βαση της εμπειρίας που έχω ! Το ίδο ισχύει για τον 960Τ και σε μητρικές ASUS . Μ4Α κ.λ.π. Την μητρική αλήθεια πότε την αγόρασε ? Πρέπει να είναι σχετικά νέα γιατί είναι REV 1.1 ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Η ψύκτρα μια χαρά τοποθετημένη είναι μιάς και πρίν λίγο την έβγαλα και την ξαναέβαλα. Επίσης, Δεινόσαυρε είσαι σίγουρος για αυτό που λές ; Τέλος, η μητρική είναι απο τον προηγούμενο Μάρτιο αν θυμάμαι καλά...Πρίν το πάω σε μαγαζί θα δοκιμάσω να βάλω την ψύκτρα του επεξεργαστή ( ναι ξέρω είναι της πλάκας απλά να δώ αν φταίει η ψύκτρα ) και αν δεν είναι αυτό έφυγε σε μαγαζάκι μιας και εκεί θα μπορέσει ο άνθρωπος να δοκιμάσει διαφορετικά τροφοδοτικά και cpus !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για ποιό να είμαι σίγουρος? Εσύ λες ότι δεν έχεις το F9, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αν όντως δεν το έχεις ναι είμαι σίγουρος. Η παρατήρηση του adtakhs καταγράφεται και να σε απασχολήσει αλλα όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα πάντα ξεκινάς από τα specs του κατασκευαστή. Κάθε μητρική ακόμα και αυτή με το ίδιο όνομα και το ίδιο revision είναι διαφορετική. Το κοινό ενοποιητικό στοιχείο όλων αυτών των διαφορετικών μητρικών είναι οι προδιαγραφές. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επεξεργαστές. Αν δεν πληροίς αυτά, πώς ψάχνεις για άλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για ποιό να είμαι σίγουρος? Εσύ λες ότι δεν έχεις το F9, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αν όντως δεν το έχεις ναι είμαι σίγουρος. Η παρατήρηση του adtakhs καταγράφεται και να σε απασχολήσει αλλα όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα πάντα ξεκινάς από τα specs του κατασκευαστή. Αν δεν πληροίς αυτά, πώς ψάχνεις για άλλα? Το θέμα είναι πως η GIGA δεν γράφει πάνω στο pcb την έκδοση του bios που φοράει η μητρική ώστε να ξέρουμε τι φοράει σίγουρα. Η MSI ας πούμε το κάνει αυτό. Φίλε σε πια περιοχή είσαι? Εχω έναν PHENOM 980 να σου δώσω να δοκιμάσεις. Η ψύκτρα μια χαρά τοποθετημένη είναι μιάς και πρίν λίγο την έβγαλα και την ξαναέβαλα. Επίσης, Δεινόσαυρε είσαι σίγουρος για αυτό που λές ; Τέλος, η μητρική είναι απο τον προηγούμενο Μάρτιο αν θυμάμαι καλά...Πρίν το πάω σε μαγαζί θα δοκιμάσω να βάλω την ψύκτρα του επεξεργαστή ( ναι ξέρω είναι της πλάκας απλά να δώ αν φταίει η ψύκτρα ) και αν δεν είναι αυτό έφυγε σε μαγαζάκι μιας και εκεί θα μπορέσει ο άνθρωπος να δοκιμάσει διαφορετικά τροφοδοτικά και cpus !!! Γιατί νομίζεις πως στο μαγαζάκι θα έχουν cpu για να σου περάσουν το σωστό bios ? Ασε που η χρέωση θα σε τσούξει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ναι, σε περίπτωση που δεν έχει το σωστό bios πάντα. Αν το έχει, ψάχνει αλλού. Tζίμη ίσως θα μπορούσες να βρεις άκρη με ένα mail στην giga αναφορικά με την έκδοση που φορούσε η μητρική σου όταν έφυγε απο κει. Μια φορά που τους χρειάστηκα μου απάντησαν γρήγορα (σε μία μερα) και αναλυτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 adtakhs Ιωάννινα είμαι. Δεινόσαυρε, τί mail να τους στείλω ; Λέτε να μην πάω σε μαγαζάκι ; Άρα πάω σε sempron 145 33€ ;;; Και κάτι άλλο, γίνετε να πάω κατευθείαν σε F13 bios έτσι ; Και θα δουλεύει κανονικά ;; ή πρέπει να τα βάλω ένα - ένα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα