fasma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας και απο μενα, με αφορμη την αγορα ενος tablet (Ziio creative)για τον γιο μου θα ηθελα να σας πω την γνωμη μου σχετικα με αυτο: Η Ipad Η ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! Anyway και τωρα στα προβληματα! Για δωστε μου τα φωτα σας αν ξερετε: Θα μπορουσα να εγκαταστησω το android market? Θα μπορουσα ας πουμε να του εκανα format και να βαλω παλι android αλλα αλλη εκδοση με android market? Αυτα προς το παρον
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τοσο χαλια ειναι; Μου το ειχε δωσει ενας φιλος για πουλημα και το δουλεψα για κανενα 15λεπτο. Ειμαι παντελως ασχετος βεβαια απο tablet, αλλα πλακα ειχε.
SisC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τοσο χαλια ειναι; Tα Ziio είναι μια χαρά μηχανάκια για την τιμή τους και για αυτά που μπορούν να κάνουν. Η έλλειψη official Android market, είναι σίγουρα ένα τεράστιο μείον το οποίο όμως με πανελάχιστο ψάξιμο ή ερώτηση σε κάποιο forum διαπιστώνεται εκ των προτέρων. Λύση υπάρχει αλλά είναι πολύπλοκη. Και η απλούστερη όλων είναι το κατέβασμα οποιασδήποτε εφαρμογής στo PC και εγκατάσταση στο tablet από microsd ή usb stick, μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει κάποιο firmware update που θα περιλαμβάνει και το market.
fasma Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 thanks για της απαντήσεις σας. οποτε μαλλον θα περιμενω αναβαθμηση! το ηξερα οτι δεν ειχε android market αλλα αυτο που εχει ,το ziio store,δεν εχει τπτ, ειναι υπο διάλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα