Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο για να γίνεται ντόρος. Τα παιχνίδια για Android παίζονται ως επι το πλείστον με την οθόνη αφής ενώ μηχανήματα που παίζουν emus υπάρχουν εδώ και χρόνια.

Δεν λέω ότι δεν είναι κάτι καλό, αλλά η είδηση παρουσιάζει το μηχάνημα λες και είναι το next big thing.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο για να γίνεται ντόρος. Τα παιχνίδια για Android παίζονται ως επι το πλείστον με την οθόνη αφής ενώ μηχανήματα που παίζουν emus υπάρχουν εδώ και χρόνια.

δεν υπαρχει για κανενα λογο συγκριση του να παιξεις ενα παιχνιδι (rom) σε κονσολα με σταυρουδακι και την κινηση και κουμπακια με το να το παιξεις σε μια touch οθονουλα. οποιαδιποτε κινηση χρειαζεται να γινει εστς και λιγο γρηγορα παει στραφι.. ουτε ενα HADOKEN δεν μπορεις να κανεις σαν ανθρωπος!

τιμη ; ~106 ευρω (εν το μεταξυ το γραφει με bold)

Δημοσ.

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Τα παιχνίδια του Android - οχι οι emulators - χρησιμοποιούν touch.

Το ότι παίζει Roms δεν ειναι δα και κάτι σπουδαίο.

android.png

Δημοσ.

Όλα ωραία, όλα καλά, γιατί δεν βάλανε μια μεγαλύτερη μπαταρία ;

Δεν πιστεύω κανείς να είχε πρόβλημα να πληρώσει λίγα παραπάνω δολάρια για μεγαλύτερη αυτονομία.

Δημοσ.

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Τα παιχνίδια του Android - οχι οι emulators - χρησιμοποιούν touch.

Το ότι παίζει Roms δεν ειναι δα και κάτι σπουδαίο.

android.png

Φίλε μου κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος,μάλλον από άγνοια..!!

Υπάρχουν παιχνίδια θησαυρός σε ps1,n64,snes,sega mega drive,sega dreamcast κλπ που είναι πολύ δύσκολο πλέον να τα παίξεις στις κονσόλες τους, ειδικά για εμάς τους νεότερους...!

Εντάξει, ωραία τα εφε και τα γραφικά, αλλά αν θέλεις καλό παιχνίδι με βάθος σεναρίου σε κονσόλα (μιλάω για rpg κυρίως) Πρέπει να γυρίσεις αρκετά πίσω...

Δημοσ.

Εντάξει, ωραία τα εφε και τα γραφικά, αλλά αν θέλεις καλό παιχνίδι με βάθος σεναρίου σε κονσόλα (μιλάω για rpg κυρίως) Πρέπει να γυρίσεις αρκετά πίσω...

οι πιο σωστες λεξεις που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...