braindebug Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ο η/υ μου είναι ο εξής: cpu: phenom ii x2 550 m/b: msi 770 4gb ram gpu:gtx 275 Τι θα με σύμφερε πιστεύετε? αλλαγή cpu ή gpu? Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά καθώς στα περισσότερα παιχνίδια είμαι οκ, για αυτό και κλείνω πιο πολύ προς cpu..Αξίζει? Και αν ναι 4πυρηνος ή 6πύρηνος?
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 για αυτό και κλείνω πιο πολύ προς cpu..Αξίζει? Και αν ναι 4πυρηνος ή 6πύρηνος? Δοκιμασε, το πιο πρακτικο, πρωτα απο ολα: τσεκαρε, αν ξεκλειδωνουν extra πυρηνες! Ενας (παλιοτερος και για MSI μητρικες) οδηγος, για να παρεις μια ιδεα, εδω: http://forum-en.msi.com/index.php?topic=132314.0 Mητρικη ειναι @ λιστα, μα μπορει να χρειαζεται το τελευταιο bios για feature! [καθως support για AMD unlock CPU, δεν ειχαν εξαρχης ολα τα (MSI) bios...]
braindebug Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 θυμάμαι το χα δοκιμάσει τότε όταν το χα πάρει αλλά δεν... Δεν bootare νομίζω. Υπάρχει περίπτωση να δω διαφορά αν περάσω το καινούριο BIOS?
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 θυμάμαι το χα δοκιμάσει τότε όταν το χα πάρει αλλά δεν... Δεν bootare νομίζω. Υπάρχει περίπτωση να δω διαφορά αν περάσω το καινούριο BIOS? Ναι, περασε το τελευταιο bios, ειδικα για το μοντελο σου Και δοκιμασε πυρηνες εναν-εναν ξεχωριστα @ ξεκλειδωμα
braindebug Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μπααα τζίφος..δεν ήμουν από τους τυχερούς.. Αυτό που σκεφτόμουνα λοιπόν είναι να αλλάξω τώρα το cpu μιας και αρκετά παιχνίδια πλέον εκμεταλλεύονται πάνω από 2 πυρήνες και σε κανα χρόνο την κάρτα. Αν βάλω 6πύρηνο θα είμαι καλλυμένος για 2-3 χρόνια ή θα πρέπει να πάω σε επόμενης γενιάς πλατφόρμα? Σε αυτή την περιπτωση να βάλω κανενα μτχ 965 ή 955 @90ε να πουλήσω και τον δικό μου όσο πιάσει και να κάνω τη δουλειά μου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα, δηλαδη δοκιμασες με τελευταιo biοs & δεν ξεκλειδωνει ουτε ενας πυρηνας? Τι να πω..? 'Η εισαι superατυχος -ειναι & black edition!- ή η μητρικη δεν σε βοηθαει... Εχεις καπου αλλου, να τον δοκιμασεις, π.χ. σε καποιο φιλο? Αν τυχον ξεκλειδωνει με αλλη μητρικη, θα κραταγα τη cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα