Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο pc και είμαι ανάμεσα στην GTX 560ti με 1gb την GTX 560 ti me 2bg και την GTX 570.

Θέλω να παίζω κύριος παιχνίδια 3D στερεοσκοπικά και απλά στην 3d 47αρα TV μου σε 1920 χ 1080 .

Απότι ξέρω και οι τρεις κάνουν αυτή τη δουλειά, έχει δοκιμάσει κανείς ? είναι εύκολο να κάνεις το pc να παίξει 3d στην tv?

Ποια από τις τρεις προτείνετε με βάση την απόδοση αλλά και την τιμή? Και από κει και πέρα ποια εταιρεία και πού μοντέλο δέχεται καλό overclock?

Παίδες τα φώτα σας μιας και τώρα τελευταία δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις και έχω μείνει πίσω.

Ευχαριστώωωωωωωω :rolleyes: Καλές γιορτές :)

Δημοσ.

570 και από μένα.

Από κει και πέρα , πιστεύω την πρωτιά στο overclocking την έχει σαν εταιρία η MSI. Είναι να σου κάτσει βέβαια κιόλας και το κομμάτι. Επίσης το twin frozr το cooler της MSI είναι κορυφή.

Δημοσ.

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα παραπάνω για 570 πάρε την είναι καλύτερη, αμέσως μετά είναι η 560ti hawk της MSI που πιστεύω είναι όσο ποιο OCed γίνεται να φτάσει 560τι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-560-Ti-Hawk-PCI-Express-GDDR5-1GB-N560GTX-TI-HAWK.htm (λένε βέβαια πως κάνει θόρυβο και είναι και κάπως ακριβή για 560ti 279E) εγώ πάντως θα την προτιμούσα από την twin frozr II παρόλο που έχει 1 GB μνήμης, το θέμα είναι αν αξίζει τα 60 ευρώ παραπάνω από μια απλή 560τι. Άσχετο όταν έψαχνα κάρτα διάβασα κάτι για σκασμένους πυκνωτές σε OCed 570 επίσης η 570 σε full load ζεσταίνεται περίπου στους 70-75 βαθμούς σε stock συχνότητες και κάπου διάβασα πως ακόμα και η 580 είναι πιο κρύα από αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...