dimchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά για 20 ευρώ στον Γερμανό είπα να το δοκιμάσω και εγώ γενικά είναι λίγο άχρηστο το μόνο π κάνει είναι να στέλνει ειδοποιήσεις στο χέρι σ και τίποτα παραπάνω. Βέβαια υπάρχουν κάποια plugins που μπορείς να παίξεις αλλά όχι ότι πραγματικά έχεις τίποτα από αυτά ανάγκη. Όντως μετά την αναβάθμιση λειτουργεί κανονικότατα και μέχρι στιγμής δεν μ έχει κάνει κάποια αποσύνδεση στο HTC desire. Με την αναβάθμιση υποτίθεται ότι υποστηρίζει μέχρι 60 plugins ενεργοποιημένα αλλά στο μάρκετ ούτε 10 δεν βρήκα και από αυτά τα 5 ήταν αδιάφορα. Τελικά η συγκεκριμένη συσκευή είναι για πραγματικά πολυάσχολους ανθρώπους που δεν θέλουν να χάνουν ούτε ένα μήνυμα ή κλήση. Αν δεχόταν ακουστικά να ακούς μουσική ασύρματα ίσως να έκανε την διαφορά αν και σαν remote control με έχει βολέψει στον δρόμο. Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό σαν συσκευή αλλά το λουράκι που δίνουν για τον καρπό είναι τελείως φθήνια και το μεταμορφώνει σαν ρολόι από τα πανηγύρια. Επιπλέον δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το αποσπάσω από την βάση για τον καρπό γιατί δεν έχει κάποιο ειδικό σύστημα να το αφαιρείς αλλά πρέπει να βάλεις το νύχι στο σημείο εφαρμογής και να τραβήξεις με δύναμη έτσι τουλ λένε οι οδηγίες αλλά εγώ πιστεύω με την μέθοδο αυτή πιο πιθανό είναι να σ φύγει το νύχι. Δεν μπορείς να το φορτίσεις ενώ βρίσκεται πάνω στο λουράκι για τον καρπό αφού η θύρα καλύπτεται. Η μπαταρία του κρατάει αρκετές ώρες ίσως και μέρες αν δεν παίζεις πολύ μαζί του. Καταλήγοντας δεν θα το πρότεινα σε κανέναν για 50 ευρώ που έκανε αρχικά αλλά για κάποιον π έχει για πέταμα 20 ευρώ ή θέλει να κάνει μία χαζή αγορά λόγο του καταναλωτικού πνεύματος των γιορτών είναι μία καλή ευκαιρία να το αποκτήσει. Προσοχή μόνο γτ εγώ μετά το κατάλαβα... ουσιαστικά είναι μόνο ένας client και τίποτα παραπάνω, αυτό σημαίνει ότι χωρίς σύνδεση με το κινητό ούτε καν την ώρα δεν δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slyk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το πήρα και εγώ όπως είχα πει...ναι είναι για ειδοποιήσεις αλλά πολλές φορές βολεύει όταν το κινητό είναι σε θήκη, σε μπουφάν και δεν μπορείς να το βγάλεις, ή ακόμα όταν οδηγείς. Εχει δόνηση και βλέπεις τις κλήσεις, διαβάζεις τα μηνύματα, το calendar, facebook, twitter και κάποια άλλα που μπορείς να προσθέσεις (όχι πολλά). Επίσης ελέγχεις την μουσική και επιλέγεις τα tracks χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το κινητό! Τέλος έχεις δυνατότητα να δόσεις εντολή κλήσης από αυτό (LiveView ContactCall Plugin). Η παρέα μου πάντως εντυπωσιάστηκε πολύ όταν το είδε να λειτουργεί. Επίσης κανένα disconnect προς το παρόν! Το κλιπ για το λουράκι έχει μια δυσκολία στην αφαίρεση όπως αναφέρθηκε αλλά υπάρχει εύκολος τρόπος. Αρκεί να πιέσεις την πλάτη του κλιπ με δύναμη και αυτό θα πεταχτεί! Δεν κινδυνεύει κανένα νύχι λοιπόν Γενικά δεν μετάνιωσα για την αγορά του (για αυτή τη τιμή βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αν και δεν το πολύαγάπησα με τη πρώτη ματιά...το τσίμπησα από Cosmote κλασσικά 19.90. Το χρησιμοποιώ με LG Optimus 2x. Με το firmware update και με την payed εφαρμογή liveview manager, DCs δεν έχω ούτε για πλάκα! Το μόνο παράπονο...αργεί 4-5sec μέχρι να δονηθεί ενώ σε καλούν. Για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν ας κατεβάσουν το Liveviewcharm (μία λέξη όπως το γράφω) Αν και στα γιαπωνέζικα δεν κατάλαβα και πολλά φαίνεται πως η εφαρμογή "κάθεται" στη taskbar και προστατεύει το liveview application από τερματισμό. Α και μη ξεχάσω η βάση-ρολόι δέχεται λουράκι 20mm οπότε κάποιος μπορεί να του αγοράσει ωραία μπρασελέ και να το φορά σαν ρολόι (ναι το έκανα ). Φυσικά εμπεριέχεται ένα απλό στην συσκευασία. Παραπάνω ο φίλος είπε για την ώρα....αν το LV κάνει sync με το κινητό και ύστερα αποσυνδεθεί (πχ λόγο απόστασης) κρατά την ώρα ακόμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ως ρολόι. Τελευταίο...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην εγκαταστήσετε το Liveview manager της Sony Ericsson. Μόνο το liveview application! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το τραγικοτερο gadjet που εχω αγορασει μακραν.....το φαγανε τα σκουπιδια.Αστεια ποιοτητα πλαστικου που γεμιζει γρατζουνιες με το παραμικρο και ευχρηστια γκαμηλας στον βορειο πολο.Εχασα την ωρα μου με δαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το τσίμπησα κι εγώ! μιά ερώτηση μόνο λόγω άγνοιας, μπορώ να έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο το ακουστικό bt και αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το τσίμπησα κι εγώ! μιά ερώτηση μόνο λόγω άγνοιας, μπορώ να έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο το ακουστικό bt και αυτό? ναι λογικά μπορείς αλλά αυτό εξαρτάται από την συσκευή σ. Κ εμένα μόλις ξεκινήσανε οι αποσυνδέσεις νομίζω οτι για κάποιον λόγο το κινητό κλείνει την εφαρμογή γτ με το που ανοίξω πάλι την εφαρμογή συνδέεται τώρα δοκιμάζω το κινέζικο προγραμματάκι π ανέφερε ο φίλος πιο πάνω για να δούμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 θέλω να το συνδέσω με το samsung galaxy young της δουλειάς για να βλέπω τις κλήσεις πρίν απαντήσω στο bt! υπάρχει περίπτωση μία επαγγελματική εφαρμογή που έχω να μου την εμφανίζει στην οθόνη ή εκεί δείχνει μόνο ότι εγκαθιστάς απο market για το συγκεκριμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 θέλω να το συνδέσω με το samsung galaxy young της δουλειάς για να βλέπω τις κλήσεις πρίν απαντήσω στο bt! υπάρχει περίπτωση μία επαγγελματική εφαρμογή που έχω να μου την εμφανίζει στην οθόνη ή εκεί δείχνει μόνο ότι εγκαθιστάς απο market για το συγκεκριμένο? μόνο plugins από το μαρκετ δείχνει για να βλέπεις τις κλήσεις πριν απαντήσεις κάνει αρκεί να ξέρεις ότι έχει μία μικρή καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αξιζει να το παρω και εγω που εχω τα x10 mini και Neo v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά το παρέλαβε κανείς? το χω παραγγείλει απο την Πρωτοχρονιά και ενώ ήταν να μου έρθει σήμερα, ούτε σήμερα ήρθε! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγω που το εχω παραλαβει εδω και 2 εβδομαδες το θεωρω απλα πεταμα χρηματων..Αχρηστο gadget συνεχως χανει την συνδεση του με το κινητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αναβάθμιση του έκανες? με ποιό android κινητό το χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 το εχει και στα cosmote, το πηρε φιλος. απο το site του γερμανου (τοτε που μπηκε εδω) ποτε δεν του ηρθε. και εγω που το ειδα οντως μουφα. δε ξερω αν σε sony παιζει καλυτερα. και για ρολοι δε πολυ λεει. ηδη του εκανε μια τεραστια γρατζουνια (και πεφτει & απ τη βαση στο ασχετο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αναβάθμιση του έκανες? με ποιό android κινητό το χρησιμοποιείς? Πριν το χρησιμοποιησω του εκανα αναβαθμιση και το χρησιμοποιω με το Galaxy S2. Πετα αλλου τα 20€ να πιασουν και τοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είναι πολύ επιλεκτικό με τις συσκευές. Στο Optimus 2x πάντως παίζει άψογα. Βέβαια αγόρασα και την εφαρμογή liveview manager από το market 1,5€ (όχι αυτή της SE) και πάει πιο καλά από ποτέ. Χαλάλι τα λεφτά της. Όσο για το ρολόι...εμένα το LV αν κουμπώσει στη βάση του ρολογιού είναι πάρα πολύ δυσκολο να το βγάλεις εώς αδύνατο. Βάζω κάτι λεπτό από τη μία πλευρά και το χρησιμοποιώ ως μοχλό για να το βγάλω. Το φοράω ως ρολόι άφοβα. Με έχει σώσει στο να αλλάζω τραγούδια και ένταση ήχου εν κινήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα