Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα mediamarkt η dolce gusto piccolo με 49 ευρώ μόνο για μία μέρα αύριο Τρίτη (27-12-11). Το παίζει διαφήμιση στην tv δεν υπάρχει link (τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ).

Δημοσ.

Καλή προσφορά ακούγεται. Ξέρει κανείς τι παίζει με τις κάψουλες; (τιμές και από που μπορούμε να τις προμηθευτούμε)

Δημοσ.

Πολύ σύντομα οι εταιρίες θα δίνουν τις πολυκαφετιέρες δώρο με αγορά 3-4 πακέτων καφέ (τα βασικά μοντέλα τουλαχιστον), μιας και το κέρδος τους είναι από τις κάψουλες και όχι από τις μηχανές.

Δημοσ.

Σαν καφετιέρα αν θέλεις τη γνώμη μου είναι καλύτερη η dolce gusto ανάμεσα στις πολυκαφετιέρες, τώρα αν ψάχνεις εσπρεσιέρα καθαρά άλλο θέμα, εγώ έχω και την Illy X7

Δημοσ.

Σαν καφετιέρα αν θέλεις τη γνώμη μου είναι καλύτερη η dolce gusto ανάμεσα στις πολυκαφετιέρες, τώρα αν ψάχνεις εσπρεσιέρα καθαρά άλλο θέμα, εγώ έχω και την Illy X7

καμια πολυκαφετιερα για διαφορα ροφηματα, καπουτσινο,σοκολατες κλπ(εσπρεσσο δε πινω)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελειο ειναι αν ισχυει αν σκεφτει κανεις οτι γυρω στις 15 Δεκεμβρη εκανε 79 ! ;)

Χωρίς να με ενδιαφέρει το θέμα και μιας κι έπεσα πάνω στο θέμα σας, σας αναφέρω ότι τόσο έχει και σήμερα στο ELECTROWORLD που το πρόσεξα στο newsletter που μου 'στειλαν. Κι από ότι βλέπω τώρα παρέχονται "Με κάθε συσκευασία Δώρο 12 κάψουλες" οι οποίες αν δεν έκανα κάποιο λάθος πρέπει να κοστίζουν 5 ευρώ η κάθε μία, δλδ σύνολο 60.

ΣΣ: Γράψτε ΑΚΥΡΟΝ, μλκ είπα για τις κάψουλες!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...