GIANNIS400 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 εχω πάρει αυτό το gamepad http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Logitech-Gamepad-Wireless-Rumble-F710-940-000118.htm, μετα απο 3 μηνες χρήση το αριστερο analog μου εκανε ενα ψιλο θόρυβο, μου εδωσε την εντύπωση οτι χρειαζοταν λάδωμα.Πηρα και εγω κ εβαλα μια σταγονα λάδι απο λαδι μηχανης που βάζω στο ι.χ μου, 15-40w το λαδι.Η δυσκαμψία διορθώθηκε κ ο ψιλός θόρυβος εξαφανίστηκε.Στο θεμα μου τωρα, μηπως εκανε ζημια αυτο το λαδι με τα οξέα του και ηθελε ειδικό λάδι για λάδωμα? Γιατι σα να εχασε την ευστάθεια του εδω και μια εβδομάδα.. στο προ που το παιζω δεν αποκρινετε τοσο καλα.. εβαλα τους drivers της lochitech αλλα χειροτέρεψε κ επειτα τους εβγάλα και διορθωθηκε το θεμα, αλλά πάλι νομιζω οτι χάνει.Κάνεις που ξερει απο αυτα?
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Κανονικά θέλει spray λαδιού για κυκλώματα(ψιλά γράμματα),αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο θόρυβος που άκουσες ήταν από ένα από τα πλαστικά «αυτάκια» που κρατάνε το analog πάνω στο εξάρτημα(και που έσπασε αν δεν το κατάλαβες),αλλά μόνο αν το διαλύσεις θα το μάθεις αυτό.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μα σε όλα τα ηλεκτρονικά θέλει λάδι-σπρέι σιλικόνης..( έτσι μας μάθανε και στην σχολή )
konstantinos77 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μα σε όλα τα ηλεκτρονικά θέλει λάδι-σπρέι σιλικόνης..( έτσι μας μάθανε και στην σχολή ) Δηλαδη υπαρχει σπρει που μπορω να ριχνω αφοβα στην μητρικη και να μην παθαινει τιποτα?Επισης μια και το εφερε η κουβεντα ξερετε αν υπαρχει πεπιεσμενος αερας που να ψεκαζεις στην gpu μεσα στον ανεμιστηρα και στα κυκλωματα?Εννοω αν υπαρχει σε καταστηματα για υπολογιστες που να εχει βγει για αυτη την χρηση .Εχω δει αυτο το σπρευ που εχουν για τα πληκτρολογια αλλα αν το πατησεις πολυ υγροποιειται το αεριο .
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εεε κοίτα δεν εννοούσα κάτι τέτοιο xD . Απλώς σε ηλεκτρονικά μέρη που είχαν κοντά βίδες και θέλαμε να ξεβιδώσουμε,το χρησιμοποιούσαμε ,για να μην το βραχυκυκλώσουμε.
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδη υπαρχει σπρει που μπορω να ριχνω αφοβα στην μητρικη και να μην παθαινει τιποτα?Επισης μια και το εφερε η κουβεντα ξερετε αν υπαρχει πεπιεσμενος αερας που να ψεκαζεις στην gpu μεσα στον ανεμιστηρα και στα κυκλωματα?Εννοω αν υπαρχει σε καταστηματα για υπολογιστες που να εχει βγει για αυτη την χρηση .Εχω δει αυτο το σπρευ που εχουν για τα πληκτρολογια αλλα αν το πατησεις πολυ υγροποιειται το αεριο . Δεν κάνω διαφήμιση, τυχαίο λινκ είναι έχει τέτοια σπρέι και σε όλα τα καλά ηλεκτρονικάδικα (όχι τα ουφάδικα προσοχή ) http://www.markidis.gr/index.php?cPath=31_396 ΣΠΡΕΥ CRC CONTACT CLEANER αυτό είναι για να ρίχνεις στην μητρική,και το gamepad και όλες της επαφές γενικά ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡ.ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ αυτό είναι καθαρός αέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα