plasticPunch Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια γεια! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στα XP. Κατα την διαρκεια που γραφω πχ στο address του browser , ξαφνικα ακουγετε το μπιπ σαν error απο τα ηχεια (οχι του Bios, ο κερσορας φευγει απο writing mode και πρεπει να ξανακανω click για να συνεχισω να γραφω. Αυτο το κανει γενικα. Για παραδειγμα οταν ειμαι σε μια ιστοσελιδα κανει το μπιπ και πρεπει να ξανακανω click για να συνεχισω το scrolldown η οτιδηποτε αλλο. Τελευταια που επαιζα flash games στο armorgames καθε λιγο κανει pause το παιχνιδι ..και πρεπει να ξανακανω click κτλ. Ελπιζω απο την περιγραφη να βγαλατε ακρη τι συμβαινει.. εχει κανεις ιδεα τι παιζει; ...σκεφτηκα το πληκτρολογιο αλλα δοκιμασα με αλλο και συνεχιζει οσο εγραφα αυτο το κειμενο μου το εκανε 2φορες ...τα νευρα μου.
plasticPunch Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 το σκεφτηκα ..τετοιο ηχο κανει αλλα δεν παταω τιποτα για να ενεργοποιηθουνε τα StickyKeys. Το κανει και χωρις να παταω τιποτα. Αν αφησω τον κερσορα σε writing mode μετα απο λιγο φευγει. Το μπιπ το κανει επειδη εχει φυγει ο κερσορας και προσπαθω να γραψω. Κανει τον ιδιο ηχο που κανει αν σβησεις το κειμενο σε καποιο field και συνεχισεις να πατας το delete
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ή έχει κάποιο πρόβλημα το πλήκτρο του ποντικιού ή κάποιο πρόγραμμα τρέχει στο background και κάνει focus steal. Δοκίμασε με άλλο browser και κάνε ένα καλό έλεγχο με το malwarebytes antimalware.
plasticPunch Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παω για ελενχο και θα ενημερωσω. Το ποντικι παντως δεν μου φαινετε να εχει προβλημα Απο την αλλη το προβλημα το ειχα απο την πρωτη στιγμη που εγκατεστησα τα win..
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μαλλον αυτο που ειπε ο φιλος ειναι.Ειτε το ποντικι φταιει ειτε καποια διεργασια το τραβαει.Δες τις ανοιχτες διεργασιες και δοκιμασε αν εχεις την δυνατοτητα με αλλο ποντικι.
plasticPunch Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εχω αυτο στο πισι hacktool.gamescheat.gen. Βασικα καποιο crack πρεπει να ειναι ..δεν νομιζω να δημιουργει αυτο το θεμα. Το καθαριζω και τσεκαρω
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Και τι κάνει αυτό; Τρέχει σαν διεργασία; Κλείστο αμέσως, μοιάζει ύποπτο και κάνε και τον έλεγχο που σου είπα.
plasticPunch Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εσβησα το hacktool, στις διεργασιες ολα φαινοντε φυσιολογικα ..και αυτο συνεχιζει!!. Μου εχει σπασει τα νευρα ..ισως δοκιμασω και το ποντικι αλλη ιδεα;
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έλεγχο με το malwarebyte έκανες; Να είμαστε σίγουροι από αυτήν τη μεριά.
plasticPunch Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Έλεγχο με το malwarebyte έκανες; Να είμαστε σίγουροι από αυτήν τη μεριά. ναι. Μου βρηκε μονο εκεινο το crack ..υποτιθεται μολυσμενο το οποιο εσβησα. Το λειτουργικο ειναι καθαρο ..το χρησιμοποιω μονο για νετ μακρια απο υποπτα site. Αυριο θα δοκιμασω και το ποντικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα