Προς το περιεχόμενο

Komputerbay 8GB (2x 4GB) DDR3 SODIMM 1333Mhz PC3 - 31€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ok τότε, ας προτείνουμε κάτι λίγο πιο ακριβό και branded :P

Στην ιδια ακριβως τιμη που εχουν οι 1333αρες noname υπαρχουν αυτες που ειναι branded http://www.amazon.co...y/dp/B002K27KW2 (αλλα δυστυχως οχι πιο ακριβο :P)

Ειπα και πριν οτι μπορει για να γλυτωσει 3 λιρες να παρει τις 1600 εν γνωση του οτι θα ειναι 1333αρες αλλα και noname με το plus της ψυκτρας.

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Εχω αυτη τη ΜΒ: http://www.gigabyte....spx?pid=3475#sp

Ρε φιλε απο το ιδιο mobo σου γραφω! Τωρα ανοιξα το λινκ του mobo σου! ;)

Εχω πανω 4 των 2GB, 2 kingston και 2 transcend ολες στα 1333 αλλα δουλευουν χαλαρα στα 1600 με 1.5V. Ειναι απλες χωρις ψυκτρες και "μ@λακιες" και ειναι παγωμενες.

ΥΓ. Θα σου ελεγα να τις παρεις απο Ελλαδα, γιατι με το αμαζον θα θες 10 μερες μεχρι να σου ερθουν... Δεν υπαρχει και καμια μεγαλη διαφορα τιμης αλλωστε... Χμ, τις βρηκα και 5€ φτηνοτερα αν και δεν μου αρεσει το μαγαζι http://www.cosmodata...n9-kingston-cl9 θα παρεις 2 τεμαχια, να τις προσεξεις να ειναι ιδια παρτιδα μιας και δεν ειναι ετοιμο σετ.

Δημοσ.

Χαχαχα, ευχαριστω ολους σας. Δεν κανω multi-quote, δεν εχει νοημα, θα απαντησω γενικα σε οσα διαβασα παραπανω (με μονη εξαιρεση τον matrix που εχει ιδια ΜΒ). Λοιπον, σας ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον, ΔΕΝ προκειται να κανω (εν γνωση μου τουλαχιστον, με πειραγμα BIOS ή ΜΒ ή δεν ξερω γω τι) χρηση στα 1600 αν δεν κανει μονη της η μνημη.

Η αρχικη μου ιδεα ηταν οτι αυτες με την ψυκτρα α) ειναι φτηνοτερες, β) θα τρεξουν στα 1333 και γ) εχουν το "εξτραδακι" της ψυκτρας, αλλα περιμενα τις αποψεις σας διοτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ απο αυτους τους διαολους :) Αν στο μεταξυ θεωρησετε οτι μια επωνυμη μνημη ειναι καλυτερη, δε θα κολωσω στις τρεις λιρες, απλα ψαχνω ο,τι φτηνοτερο για προφανεις λογους.

@matrix: αν καταλαβα καλα, η προταση σου ειναι "επωνυμη κι ασε τις ψυκτρες"; Στη δικη μου ΜΒ δε θυμαμαι τι εχω, νομιζω Κινγκστον και σιγουρα 2 x 1gb. Χρειαζομαι λοιπον μια καλη αναβαθμιση και τωρα σκεφτομαι μηπως αρκει τελικα το 2x2gb (σε συνδυασμο με τα 2gb που εχω ηδη πανω) ή αν πρεπει να παω κατευθειαν στα 8 συνολικα... Μπερδεμα!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει πλέον να μην πας σε 2x4GB, έχουν πέσει πολύ οι τιμές και έχει ακουστεί ότι θα ανέβουν λιγάκι πάλι φέτος...

• Moderators
Δημοσ.

@matrix: αν καταλαβα καλα, η προταση σου ειναι "επωνυμη κι ασε τις ψυκτρες"; Στη δικη μου ΜΒ δε θυμαμαι τι εχω, νομιζω Κινγκστον και σιγουρα 2 x 1gb. Χρειαζομαι λοιπον μια καλη αναβαθμιση και τωρα σκεφτομαι μηπως αρκει τελικα το 2x2gb (σε συνδυασμο με τα 2gb που εχω ηδη πανω) ή αν πρεπει να παω κατευθειαν στα 8 συνολικα... Μπερδεμα!

Παρε αυτες που σου δινω στο λινκ, 2 κοματια kingston 4αρες = 8GB 33.80€. Αν εχεις κοντα σου το μαγαζι του λινκ τρεχα και παρτες σημερα. (ριξε παραγγελια γιατι λεει "τιμη web" παρε ενα τηλεφωνο χωρις να πεις ποιος εισαι :P αν τις εχουν ετοιμοπαραδοτες και περνα παρτες με την παραγγελια σου.)

Δεν υπαρχουν καν οι "τρεις λιρες", 33.50€ βγαινει το 27 λιρες του αμαζον με τη σημερινη ισοτιμια και 10 μερες περιμενε και noname.

Δημοσ.

Σωστος για το "δεν υπαρχουν καν οι τρεις λιρες", αλλα το μαγαζι δεν ειναι κοντα μου και στην γουεμπ παραγγελια χρεωνει (οπως ειδα στο σκρουτζ) + 3.5 € ελάχιστα μεταφορικά / + 3.0 € αντικαταβολή. Ελλαδαρα γμτ, χθες ημουν στο Περιστερι και θα μπορουσα να τις αγορασω αν το ειχαμε συζητησει μια μερα νωριτερα. Τελος παντων, θα δω πως θα το κανω, προτιμω να τα σκασω σε ελληνικο καταστημα παντως.

Δημοσ.

να σας ρωτήσω παιδιά για το λαπτοπ μου οι μνημούλες που πόσταρε ο φίλος στο αρχικό ποστ είναι καλές για την τιμή τους?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι κι άσχημες αλλά δεν έχουν και μεγάλη διαφορά τιμής από αυτές που θα βρεις εδώ, 8gb so-dimm ddr3 έχουν 2x19.5 euro από ότι θυμάμαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...