Yperaspisths Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ενα acer aspire 5920 και τωρα τελευταία μου κάνει κολληματα οταν βαζω βιντεακια στο youtube και αλλου. Το λαπτοπ το αγόρασα πριν 6 περίπου χρόνια. Γενικα το βλέπω οτι ζορίζεται με τις θερμοκρασίες. Ειδικά οταν το βάζω πανω στο στρωμα. Υπάρχει κανα λαπτοπ που παίρνει τον αέρα απο τα πλάγια και οχι απο κάτω ή η μονη λυση είναι βαση με ανεμιστήρες για να μπορω να το βαζω στο κρεβάτι.
tsakonass Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ειδικά οταν το βάζω πανω στο στρωμα. ωραίος!
Giorgos09 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καθαρισμος απο σκονη και αλλαγη παστας.
hunters Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αν αντεχουν λεει? Εχω ενα sony vaio vgn-b3vp και το εχω 8 χρονια. Πλεον δεν νομιζω να βγαινουν made in japan οπως γραφει αυτο απο κατω. Του εχω βγαλει το λαδι, εχει φαει κλωτσιες, εχω κατσει πανω του, η μικρη μου το εχει ριξει κατω πανω απο 20 φορες, μεχρι και η μητρικη φαινεται απο τις τρυπες που εχουν σπασει τα πλαστικα. Και ομως εκει. δεν νοιωθει τιποτα. :-D
BritGreek Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εξαρτάται από τη χρήση και το πόσο το σέβεσαι. Έχω λάπτοπ LG P1 Express Dual αγορασμένο Ιανουάριο του 2006, το οποίο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα εκτός από το σκληρό τον οποίο άλλαξα μόνος μου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως με όλα τα ηλεκτρονικά, θεωρώ ότι κάθε αγορά είναι μια ζαριά. Άλλες φορές σε θέλει, κι άλλες φορές τρέχεις. Το λάπτοπ λειτουργεί καθημερινά πολλές ώρες και δεν έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα. Από την άλλη, έχω λάπτοπ Toshiba στο οποίο έχει χρειαστεί να αλλάξω 2 φορές πληκτρολόγιο και μια φορά ηχείο, αλλά το service της Toshiba είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ, γρήγορο και άψογο. Για μένα η μάρκα μετράει, και για λάπτοπ επιλέγω μόνο Toshiba, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Είδικα με το no matter what. Δεν κάνω διαφήμιση, αλλά επειδή τα λάπτοπ μου δουλεύουν ΠΟΛΥ, θεωρώ ότι το σέρβις μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν σκεφτείς ότι εμένα μου έπεσε κούπα με ζεστό nescafe με γάλα και ζάχαρη και το έκαψα, και δεν πλήρωσα μια για την επισκευή του, καταλαβαίνεις ότι γλίτωσα 1400 ευρώ (τόσο τον αγόρασα), άρα κατά κάποιο τρόπο τους έχω μια κάποια "υποχρέωση" και να τους εκθειάζω αλλά και να αγοράζω αποκλειστικά λάπτοπ από αυτούς. Απλά συνειδητά αγοράζω λάπτοπ τα οποία δεν είναι τα πιο φτηνά που υπάρχουν, και μέχρι σήμερα έχω ανταμοιφθεί. Τα αγοράζω με άτοκες δόσεις. Έχω ως ελάχιστο όριο τα 1000 και μέγιστο τα 1500 ευρώ, κι ας με πονάει το κόστος.
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καθαρισμος απο σκονη και αλλαγη παστας. + λιγοτερες απαιτήσεις στη χρήση του. Σύγκριση σήμερα και 2005: Το 2006 το Antivirus απαιτούσε 1/5 των πόρων Το 2006 το youtube είχε μικρά βίντεο (διαστάσεις, ποιότητα, κλπ) Το 2006 το το flash plugin ήταν πανάλαφρο Το 2006 οι ιστοσελίδες ήταν παναλαφρες εκτός αν ειχαν java applet Το 2006 ο IE δεν γονάτιζε τον υπολογιστή Το 2006 δεν υπήρχαν οι άχρηστες toolbars Όπως καταλαβαίνεις Yperaspisths ειναι λογικό να γονατίζει το μηχάνημα σου και να σου κάνει διακοπές στην προβολή. Τέλος να φροντίζεις να αερίζεται καλά ο υπολογιστής σου γιατί αλλιώς θα γίνει κόκκινος σαν το μπαρμπουνι και στο τέλος θα γίνει μπάρμπεκιου.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Είναι καθαρά θέμα χρήσης κ λίγο τύχης.. στα χέρια μου που είμαι υποχόνδριος κ μπορώ να τον συντηρήσω σε όλα του ίσως κ μια ζωή.. Την τύχη την θέλεις στα pixels..
chios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έχω ένα Toshiba από το 1997 και δουλεύει ακόμα τι να λέμε τώρα
spinemm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εχω παρατημενο ενα ACER FERRARI (το πρωτο που ειχε κυκλοφορησει) απο το 2003 και ακομα δουλευει, με μονη αλλαγη (καποια στιγμη το 2006) τον σκληρο του δισκο, για να του βαλω μεγαλυτερο, τωρα πια το ανοιγω που και που για να επιβεβαιωσω απλα οτι δουλευει ακομα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα