Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , λοιπόν ο υπολογιστής μου έχει 2 υποδοχές (πράσινες) για πάρει καλώδιο για ήχο . Η 1 είναι χαλασμένη . Στην άλλη έχω συνδεδεμένο subwoofer με 2 ηχεία .

Έχω άλλα 2 ηχεία που θέλω να συνδέσω αλλά δεν γίνεται , γιατί το sub δέχεται μόνο αυτά τα 2 . Υπάρχει κάποια λύση να τα βάλω (όχι αναγκαστικά να το κάνω 4.1)

Αν παρέλειψα ή δεν καταλάβατε κάτι πείτε μου :P

Δημοσ.

Τι υποδοχή έχουν τα ηχεία;

Να έχουν rca παίρνεις δύο Y adapters από 2 rca σε 1 και συνδέεις ανά 2 τα ηχεία.

CO520G.jpg 249-138_s.jpg

Αν είναι jack (καρφάκι) παίρνεις το ανάλογο σε jack, μόνο να προσέξεις αν είναι μονοφωνικά να πάρεις μονοφωνικό.

X25-1044-main.jpg y-adapter.jpg

Για να καταλάβεις αν είναι στέρεο ή μόνο θα δεις πόσα μαύρα δαχτυλίδια έχει το βύσμα. Αν έχει 2 είναι στέρεο, αν έχει 1 είναι μονοφωνικό.

Δημοσ.

Φυσικά. Μπορεί να είναι μόνο καλώδια χωρίς βύσμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχεις αν δεν μας το πεις/δείξεις εσύ!

Τα δεύτερα ηχεία που θέλεις να συνδέσεις από που τα βρήκες; Αν έχουν απλά καλώδια με σύρμα στις άκρες μπορείς να ξεγυμνώσεις τα καλώδια από τα ηχεία που έχεις συνδεμένα και να ενώσεις εκεί τα καλώδια από τα καινούργια ηχεία. Θα πρέπει να βάλεις και μονωτική ταινία για να μην βραχυκυκλώνουν.

Ή μπορείς να κόψεις ότι ακροδέκτη έχουν και να κολλήσεις ένα ίδιο βύσμα με αυτό που έχουν τα ηχεία που έχεις ήδη (μάλλον jack 2,5 mm) και να πάρεις το 2ο y adapter.

Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο με τους ακροδέκτες από τα ηχεία σου και επισήμανε ποια έχεις και ποια θέλεις να συνδέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...