noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Να εχεις στα υποψιν οτι σχεδον ολες οι καινουριες Μητρικές δεν εχουν υποδοχες για σκληρο δισκο IDE...Οποτε αν ο δισκος δεν ειναι sata θες και δισκο.. Γενικά για τη χρηση που τα θελεις θα παρεις ότι φθηνοτερο.. Ισως μια φτηνη συνθεση με Celeron G530, Η67 Μ/Β και 4 γιγα μνημη ddr3.. ΑΠο τιμες αν ψαξεις στο skroutz Μπορεις να τσιμπησεις πολυ φτηνα κομμάτια. Όπως ανέφερα παραπάνω ο σκληρός είναι SATA. Μέρος της αναζήτησης είναι και το παρόν thread..
pano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Oρίστε από μένα μια πρόταση Υ.Γ Μπορείς να γλιτώσεις κανά 20άρικο από το κουτί π.χ βάζοντας αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911040
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες λύσεις apu να σκεφτώ ή να απορρίψω;
benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αξιζει να παρεις εναν Lano http://www.plaisio.g...s-FM1-2-6-G.htm μια φτηνη αλλα τιμια μητρικουλα http://www.plaisio.g...75-A75M-D2H.htm και εναν SSD δισκο σαν αυτον : http://www.plaisio.g...bs-AGT3-25S.htm Για τα υπολοιπα parts ακολουθησε την συμβουλη του pano. Η κοπελα στο avatar σου ειναι η Björk Guðmundsdóttir?
pano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες λύσεις apu να σκεφτώ ή να απορρίψω; Για μένα να τις απορρίψεις,για τον λόγο ότι το μόνο που θα σου προσφέρουν στην περίπτωσή σου είναι αυξημένο κόστος κτήσης και τίποτα άλλο (αν βέβαια εγώ έχω καταλάβει λάθος και δεν υπάρχει θέμα κόστους τότε φυσικά μπορείς να πάρεις ότι θέλεις).
Bspus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα στα μεταχειρισμενα. υπαρχουν ετοιμα PC στα 150-200 ευρω που θες να δωσεις που θα σε καλυψουν μια χαρα
pano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε Bspus ,νά'λεγες για κανά 100άρικο να το καταλάβω,αλλά εδώ με 200 του φτιάξαμε καινούργιο γιατί να κοιτάξει για μεταχειρισμένο.
noasgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η κοπελα στο avatar σου ειναι η Björk Guðmundsdóttir? Ναι ναι Για μένα να τις απορρίψεις,για τον λόγο ότι το μόνο που θα σου προσφέρουν στην περίπτωσή σου είναι αυξημένο κόστος κτήσης και τίποτα άλλο (αν βέβαια εγώ έχω καταλάβει λάθος και δεν υπάρχει θέμα κόστους τότε φυσικά μπορείς να πάρεις ότι θέλεις). APU mobo ram dvd rom case psu Αν τα παραπάνω αγοραστούν από διαφορετικά μαγαζιά (όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει απόθεμα) το τελικό ποσό βγαίνει 213 ευρώ.. Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα στα μεταχειρισμενα. υπαρχουν ετοιμα PC στα 150-200 ευρω που θες να δωσεις που θα σε καλυψουν μια χαρα Το σκέφτηκα αλλά όσο έψαξα στις αγγελίες δεν βρήκα κάτι που να μου τράβηξε την προσοχή.. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη
pano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε noasgr,επειδή έχω την αίσθηση ότι άσχετος με το άθλημα δεν είσαι,καταλαβαίνεις ότι η σύνθεση που μου έδειξες είναι ακριβότερη απ'αυτή που σου πρότεινα ,έτσι δεν είναι; Και επίσης για ποιό λόγο έχεις κολλήσει με τους Llano;
noasgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε noasgr,επειδή έχω την αίσθηση ότι άσχετος με το άθλημα δεν είσαι,καταλαβαίνεις ότι η σύνθεση που μου έδειξες είναι ακριβότερη απ'αυτή που σου πρότεινα ,έτσι δεν είναι; Και επίσης για ποιό λόγο έχεις κολλήσει με τους Llano; Άσχετος είμαι λόγω του ότι τελευταία φορά που αναβάθμισα pc ήταν το 2002(!).. Δεν έχω κολλήσει, η σύνθεσή μου ήταν πιο πολύ "ερώτηση" παρά "πρόταση".. η οποία πάνω-κάτω βγαίνει στα ίδια λεφτά..
pano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τότε να σου εξηγήσω δυο τρία πράγματα. Πρώτον οι Llano(apu) είναι επεξεργαστές με δυνατά ενσωματωμένα γραφικά,κάτι το οποίο στην περίπτωσή σου είναι άχρηστα. Δεύτερον δεν βάζουμε ΠΟΤΕ τροφοδοτικό του κ@λου(σαν αυτό που έβαλες στην σύνθεσή σου) ακόμα και αν το σύστημά μας δεν είναι απαιτητικό σε ισχύ,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν τυχόν το τροφοδοτικό αυτό ''καεί'', για τον Α ή Β λόγο, να ''κάψει'' και άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή . Και τρίτον,αν και τα 2gb μνήμης ram που έβαλες αρκούν για την χρήση που κάνεις,αυτό που προσωπικά έχω διαπιστώσει είναι ότι τα περισσότερα pc εκεί που χωλαίνουν πρώτα με την πάροδο του χρόνου είναι στην ποσότητα της ram,γι'αυτό τώρα που είναι πολύ φθηνές καλό είναι να βάλεις περισσότερη ποσότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα