noasgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες γεια χαρά και χρόνια πολλά!! Βασικά δεν ξέρω αν πρόκειται να αναβαθμίσω το pc ή αν πρέπει να στήσω καινούριο.. Η χρήση θα είναι τα τελείως βασικά, internet, office, skype κτλ. Υπάρχουν διαθέσιμα ένα κουτί πολύυυ παλιό, ένα τροφοδοτικό 350W, ένας σκληρός SATA, (κάμποσοι IDE) και όλα τα "περιφεριακά".. οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία κτλ.. Το μπάτζετ χαμηλό, μιας και το pc θα χρησιμοποιείται ελάχιστα και όπως είπα για βασικές λειτουργίες. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα μιας και τελευταία είμαι με laptop. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ποιό είναι το pc σου τώρα? Mέχρι πόσα δίνεις? Χρόνια πολλά!
noasgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Το pc τώρα είναι ένας Athlon 1800 με μάλλον καμένη mobo :S Έλεγα γύρω στα 150-200 ευρώ..
Arctic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό και μνήμες(δεν λειτουργεί το site της multirama αλλιώς θα σου έβαζα λινκ) Edit: Είναι overkill κατα πολύ, αλλά είναι και καλή τιμή.
noasgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό και μνήμες(δεν λειτουργεί το site της multirama αλλιώς θα σου έβαζα λινκ) Edit: Είναι overkill κατα πολύ, αλλά είναι και καλή τιμή. Για αυτό όμως δεν θα θέλω (τουλάχιστον) και κάρτα γραφικών;;
Arctic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για αυτό όμως δεν θα θέλω (τουλάχιστον) και κάρτα γραφικών;; Σωστά. Οπότε αυτήν και αυτή.
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες thnx για τις απαντήσεις. Τελικά μάλλον με βλέπω να στήνω κουτάκι από το 0 με ό,τι σημαίνει αυτό στις "περικοπές".. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη, κρατάω μόνο ένα σκληρό SATA που έχω και τα περιφερειακά. Ευχαριστώ και πάλι!
pano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 noasgr αφού το laptop σε καλύπτει,γιατί θέλεις να πάρεις και άλλον υπολογιστή;
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 noasgr αφού το laptop σε καλύπτει,γιατί θέλεις να πάρεις και άλλον υπολογιστή; Το laptop με υπερ-καλύπτει αλλά το pc που θέλω να φτιάξω δεν προσδιορίζεται για μένα
pano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα,και θα χρειαστείς και περιφερειακά και οθόνη και κουτί τελικά ή θα τα κρατήσεις;
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα,και θα χρειαστείς και περιφερειακά και οθόνη και κουτί τελικά ή θα τα κρατήσεις; Οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, σκληρό δίσκο έχω. Κουτί επίσης έχω αλλά είναι τόσο παλιό (εποχές Pentium II) που λέω να πάω για καινούριο..
pano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Και φίλε/η noasgr σε ποιά περιοχή (πόλη,επαρχία) μένεις ,για να βρούμε κατάλληλο κατάστημα ή καταστηματα που να σε βολεύουν για την αγορά των εξαρτημάτων,αλλά και για το service(αν τυχόν χρειαστείς);
noasgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Και φίλε/η noasgr σε ποιά περιοχή (πόλη,επαρχία) μένεις ,για να βρούμε κατάλληλο κατάστημα ή καταστηματα που να σε βολεύουν για την αγορά των εξαρτημάτων,αλλά και για το service(αν τυχόν χρειαστείς); Αθήνα μένω
baskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Να εχεις στα υποψιν οτι σχεδον ολες οι καινουριες Μητρικές δεν εχουν υποδοχες για σκληρο δισκο IDE...Οποτε αν ο δισκος δεν ειναι sata θες και δισκο.. Γενικά για τη χρηση που τα θελεις θα παρεις ότι φθηνοτερο.. Ισως μια φτηνη συνθεση με Celeron G530, Η61 Μ/Β MSI ή Gigabyte και 4 γιγα μνημη ddr3.. Τροφοδοτικό αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm και ενα φτηνο κουτακι.. ΑΠο τιμες αν ψαξεις στο skroutz Μπορεις να τσιμπησεις πολυ φτηνα κομμάτια. Προσπαθησα να δω τιμουλες στο skroutz αλλα καποιο προβλημα εχει.. Συνολικά πάντως μπορει να σου βγει αρκετα κατω απο 200 ευρω αν ψωνισεις απτα φθηνοτερα καταστηματα.Με σκληρο δισκο ανεβαινεις επειδη αυτη την περιοδο ειναι αρκετα ακριβοί. Ps:Ξεχασα το dvd-r οποτε βαλε ενα 20αρικο για ενα LG ¨η samsung..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα