Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας προσπαθησα να περασω official firmware sto samsung galaxy s 2 και μεσω του odin διαβασα οτι πρεπει πρωτα να του κανω repartition. ομως νομισα οτι το προγραμμα ειχε κολλησει με αποτελεσμα να αφαρεσω το καλωδιο απο το κινητο και μετα το κινητο εσβησε και δεν ξανααναψε! οτι συνδιασμους πληκτρων και να πατησω το κινητο ειναι εντελως νεκρο!!! μπορω να κανω κατι? ευχαριστω!!!!!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω πως ηθελε repartition.

Στο θεμα μας τωρα, βγαλε μπαταρια για κανα πενταλεπτο. Ξαναβαλε μπαταρια και προσπαθησε να μπεις σε Download Mode (Volume Down + Menu + Power κρατημενα ταυτοχρονα).

Αν λειτουργησει φλασαρεις ξανα. Αν οχι, πας service γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα εχει καει η πλακετα.

Επισης, οταν το βαλεις στη φορτιση δεν αντιδρα καθολου? Γενικα δεν αντιδρα ο,τι κι αν κανεις? Μαυρη οθονη και αυτο ειναι?

Τελος συμβουλη προς ολους: Οταν φλασαρουμε τη συσκευη μας ή γενικα κανουμε οποιαδηποτε mods ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ πειραζουμε ποτε το καλωδιο.

Επεξ/σία από stormrain
Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου. δεν αντιδρα σε τιποτα, ουτε σε πατημα πληκτρων ουτε τιποτα... ακομη και οταν το βαζω να φορτισει, παλι δεν κανει τιποτα.. μαυρο σκοταδι!

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως πας service.

Αν θελεις βεβαια δοκιμαζεις να αγορασεις αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/USB-Jig-Download-Mode-Samsung-Galaxy-S2-S-II-SII-/120774899736?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item1c1ebeb818

Αν δεν θελεις να περιμενεις, πας εδω και ρωτας αν ειναι κανενας απο την περιοχη σου για να συναντηθειτε και να στο δανεισει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302

Κατα 99% δεν θα ανοιξει, αλλα στο προτεινω απλα για να μην πεις πως δεν προσπαθησες. Και επειδη ειναι φθηνο.

• Moderators
Δημοσ.

F@#k...! οκ φιλε μου... σε ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σου..

No problem.

Ελπιζω να πεσεις στο 1%.

Παντως αν τελικα το πας για service, επειδη το προβλημα κατα τα φαινομενα ειναι στην πλακετα, αρα δεν θα μπορει να διαπιστωθει το τι εκανες στη συσκευη, ξεχνας τις λεξεις odin, τραβηγμα καλωδιου κλπ. Προσπαθησες να κανεις update μεσω Kies, η συσκευη εκανε reboot και εμεινε ετσι. ;)

Δημοσ.

Καλο ειναι να διαβαζεις προσεκτικα τις οδηγιες οταν χρησιμοποιεις odin. Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο περιπτωση να ελεγε καπου οτι επρεπε να επιλεξεις την επιλογη re-partition. Ισα ισα που ολοι λενε ΝΑ ΜΗΝ το πειραξεις.

Ελπιζω να στο αλλαξουν....και περισσοτερη προσοχη next time :rolleyes:

Δημοσ.

Καλημερα... καλη χρονια. καταρχην δε θα μπορουσα να κανω repartition απο μονος μου γιατι απλα δεν ξερω καν τι ειναι! ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες φιλε μου :) τωρα, βρηκα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=zN7le4GmxZs .... εχει τα ιδια ακριβως.... συμπτωματα :P οποτε... παιζει και να γινει....

Δημοσ.

σε καμια περιπτωση.... το εχω ηδη δωσει στο καταστημα και περιμενω να μου πουνε αν το καλυπτει η εγγυηση... απλα και χργηματα να μου ζητησουν, φανταζομαι δε θα ειναι τοσα πολλα... ε?

Δημοσ.

Μακαρι... αρχισε να μου λειπει πολυ το κινητακι.... αν σκεφτεις πως τωρα εχω μια συσκευη που ουτε καμερα δεν εχει...!!! Anyway, θα δειξει. Και παλι καλη χρονια σε ολους.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...