Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί; Αφού εσύ και η Υin είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο ;< ρεσταμάταρε
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Προτείνω Vintage Jewel, γιατί μου δίνει την εντύπωση πως μπορεί να με δείρει.
YiN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί; Αφού εσύ και η Υin είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο ;< http://youtu.be/P0tCJX6FUTk?t=50s
Obsidian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ^ Δεν ήξερα ότι το έχετε προχωρήσει τόσο. Εγώ ως εδώ νόμιζα.
Obsidian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Aσυναισθητα πάτησα πανω στο παρατήρηση/ban στις φωτό του Lucifer. Αφαιρέθηκε όμως ο επίλογος του pappou soulis. Άλλο ένα parody βίντεο δηλαδής. Το έχει η μοίρα σας, εσείς και youtube parodies. Captain Hog εγώ ξέρω γιατί. Διότι σε τροφοδότησε με τσιγάρα όταν το τζιτζιφλίκι σου έμεινε απο μπαταρία.
black_widow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Προτείνω αντρικά καλλιστεία , ψηθείτε
YiN Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Aσυναισθητα πάτησα πανω στο παρατήρηση/ban στις φωτό του Lucifer. Αφαιρέθηκε όμως ο επίλογος του pappou soulis. Άλλο ένα parody βίντεο δηλαδής. Το έχει η μοίρα σας, εσείς και youtube parodies. Captain Hog εγώ ξέρω γιατί. Διότι σε τροφοδότησε με τσιγάρα όταν το τζιτζιφλίκι σου έμεινε απο μπαταρία. Επειδή βλέπω εισαι ενημερωμένος μπορείς να μου πεις μία και το τελευταίο δεκαδικό του π;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Να γινουν πρωτα αυτα και μετα.. Με κουστουμι μαγιο και λοιπα...ή οτι θελουμε...
Obsidian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή βλέπω εισαι ενημερωμένος μπορείς να μου πεις μία και το τελευταίο δεκαδικό του π; Θα σου πω αν μου πεις γιατί τόσες μέρες το #ootr.gr είναι άδειο. :\
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Eιμαι σε διλημμα. Να προτεινω καποια που εχω ηδη δει? Ή να προτεινω καποια που δεν εχω δει και (αν τηρησει τα γραφομενα του πρωτου ποστ) να την δω?
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Προτείνω τη xri_ni λοιπόν. Ειναι η vintage ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα