Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν του εχω βαλει καινουργια παστα..οτι εχει ειναι απο τη μανα του.Απ' οτι εχω δει εχει 2 καπακια η βαση του λαπτοπ..το ενα(το μεγαλυτερο) εχει απο κατω τον ανεμηστηρα και την χαλκνινη κατασκευη της ψυκτρας.Το αλλο καπακι δεν το εχω ανοιξει...εκει βρισκεται ο επεξεργαστης? Γενικα η αλλαγη παστας ειναι δυσκολη?Εχω διαβασει αρκετα πραγματα αλλα δεν το εχω προσπαθησει απο μονος μου.Αν μπορεις να μου δωσεις ξκαποιο link για το πως να το κανω θα σου ημουν ευγνωμων.Η αγορα μιας βασης θα βοηθουσε?

Υ.Γ.bapctotax sorry για τα συνεχομενα offtopic

Δημοσ.

Οχι δεν του εχω βαλει καινουργια παστα..οτι εχει ειναι απο τη μανα του.Απ' οτι εχω δει εχει 2 καπακια η βαση του λαπτοπ..το ενα(το μεγαλυτερο) εχει απο κατω τον ανεμηστηρα και την χαλκνινη κατασκευη της ψυκτρας.Το αλλο καπακι δεν το εχω ανοιξει...εκει βρισκεται ο επεξεργαστης? Γενικα η αλλαγη παστας ειναι δυσκολη?Εχω διαβασει αρκετα πραγματα αλλα δεν το εχω προσπαθησει απο μονος μου.Αν μπορεις να μου δωσεις ξκαποιο link για το πως να το κανω θα σου ημουν ευγνωμων.Η αγορα μιας βασης θα βοηθουσε?

Υ.Γ.bapctotax sorry για τα συνεχομενα offtopic

ψαξε λιγο εδω φιλε μου!!μπορεις να βρεις τα παντα!!

http://forum.notebookreview.com/sager-clevo/

Δημοσ.

για το turbo x ειναι σιγουρο οτι δεν θα μου χαλασει μεσα στο 20ημερο που το αγορασα γιατι εχω ακουσει κατι περιπτωσεις φιλων μου που εχουν προβληματα με turbo x και το service καποιες φορες ειναι της πλακας.ισχυει κατι τετοιο;αν και το maestro φαινεται καλο laptop φοβαμαι μην γινει τιποτα!καλο φαινεται το dell!θα ρωτησω κατι νοουμπικο παλι...η dell ειναι εταιρια που μπορεις να την εμπιστευτεις;

ειναι σιγουρο δηλαδη οτι αν παρω turbo x δε κλαιω τα λεφτα μου;το λεω γιατι εχω ακουσει διαφορα για τα turbo x κατα τοπους...

Εγώ προσωπικά όπως αναφέρω και σε άλλο θέμα έχω 2 επιτραπέζιους από το πλαίσιο εδώ και χρόνια τον έναν και ο άλλος είναι καινούργιος και ένα λάπτοπ η αδερφή μου εδώ και δύο χρόνια (το οποίο δουλεύει νύχτα μέρα και έχει και σχεδιαστικά προγράμματα που είναι βαριά) και δεν έχουν βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα ο καινούργιος που είχε κάτι με τα windows και πήγα να μου τον φτιάξουν, ήταν έτοιμος μέσα σε 2 ώρες χωρίς φράγκο.

Κατα την άποψη μου μην φοβάσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...