Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Το προβλημά μου είναι το εξής:

μέσω btjunke έχω κατεβάσει πολλες ταινίες τις οποίες τις έχω δει με bsplayer.

σήμερα δοκίμασα με freestudio (free disk burner) να γράψω την ταινία σε dvd disk για να την βάλω σε συμβατικό dvd κ να την δω στην τηλεοραση.

κατάφερα αφενώς να αντιγράψω την ταινία στην δισκέτα άλλα αφετέρου όταν την έβαλα στο dvd player δεν το υποστήριζε.

Δοκίμασα να παίξω την δισκέτα στο pc με bsplayer κ έπαιζε μια χαρά.

Οι απορίες μου λοιπόν για το τι φταίει είναι οι εξής:

Φταίει το dvd player το οποίο το πήρα πριν 4 χρόνια 30 ευρώ κ δεν υποστηρίζει κάποια αρχεία??

φταίει το πρόγραμμα που δεν είναι καλό??

φταίει η κακή ποιότητα των εγγράψιμων dvd που πήρα??

φταίει το είδος του αρχείου που έγραψα το οποίο δεν μπόρεσα να βρω τι αρχείο είναι??

Πείτε μου αν μπορείτε τι λάθος έχω κάνει κ τι πρέπει να κάνω??

Zητώ συγγνώμη εάν το θέμα που βάζω έχει τεθεί ξανά στο insomnia κ δεν το έχω δει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φταίει το dvd player το οποίο το πήρα πριν 4 χρόνια 30 ευρώ κ δεν υποστηρίζει κάποια αρχεία??

φταίει το πρόγραμμα που δεν είναι καλό??

φταίει το είδος του αρχείου που έγραψα το οποίο δεν μπόρεσα να βρω τι αρχείο είναι??

Συνδυασμός αυτών,για να είσαι 100% σίγουρος πρέπει να τα κάνεις σε μορφή dvd,αυτό γίνεται με το DVDfab ή το free make video.

Για να μάθεις τη μορφής είναι τα βίντεο κατέβασε το MediaInfo,αν και άχρηστο αφού τα προγράμματα αυτά που λέω διαβάζουν σχεδόν τα πάντα.

Καλό είναι να μάθεις το μοντέλο (θα το γράφει κάπου πάνω του) και να μάθεις τι αρχεία υποστηρίζει αφού ενδέχεται να βλέπει avi και να μην χρειάζεται να τα μετατρέπεις και να χάνεις τον χρόνο σου.

Υ.Γ.

δισκέτα δισκάκι cd/dvd

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το freemakevideo!

Όλα πήγαν άψογα!!!

το αρχείο ηταν avi τελικά!!!

ξέχασα να βάλω υπότιτλους άλλα απο οτι είδα μπαίνουν μια χαρά!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...