dimkorinthos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γειά σας παδιά και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στον χώρο της μουσικής και ειδικότερα στα drums. Επειδή έχω βαρεθεί να βαράω πόδια παπλώματα μαξιλάρια και πάει λέγοντας λέω να πάρω μια ντράμς. Πρόβλημα με την φασαρία δεν έχω αφου δεν μενω σε πολυκατοικια οπότε θέλω ακουστική και όχι ηλεκτρονική. Επειδή είναι αρχή ακόμα λέω να πάρω μια φτηνή προς το παρών και άμα μου αρέσει και συνεχίσω να πάρω και μια καλύτερη. Πήγα σε ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και συζήτησα με τον καταστηματάρχη και μου πρότεινε για αρχή μια ντραμς Tornado με δέρματα remo. Για αυτήν εδώ μιλάω και μου είπε πως είναι σε προσφορά 325€. Ποιά είναι η γνώμη σας παιδιά ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2011 από dimkorinthos
thanocaster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ είσαι, αν και θα σου πρότεινα, αν μπορείς οικονομικά, να πας κατευθείαν σε ακριβό/καλό μοντέλο, και, αν δε σου κάνει, το πουλάς.
dimkorinthos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλή η πρότασή σου και η συμβουλή σου αλλά τα οικονομικά μου δε σηκώνουν ακριβό μοντέλο προς το παρών.
ScratTube Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το σετ: http://www.thomann.de/gr/ludwig_lc125_bk_accent_cs_pow_b_stock.htm Το drumset που λες, δε μπορω να το δω αλλα μου ακουγεται καλη τιμη και απο καλη μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα