nikos73 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μπορώ να τα βρω αθηνα γιατί να τα παραγγείλω έξω δεν αξίζει πιο πολύ θα είναι τα μεταφορικά?
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μεταφορικά απο έξω είναι περίπου 9ευρώ αν σε ενδιαφέρει. Από Αθήνα έχει ο Ασημακόπουλος αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έχει πλέον ποικιλία σε χρωματιστά. Μαύρο έχει σίγουρα.
nikos73 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ok σε ευχάριστο θα τους πάρο τηλ να ρωτήσω γιατί για 1-2M δεν αξίζει να παραγγείλω εξωτερικό
nikos73 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μιας και τα υλικά για το reservoir μαζεύτηκαν και εκτος απρόπτου ως τέλος της εβδομάδος το σύστημα θα μπει σε λειτουργία θέλω να κάνω δυο ερώτησης το waterblock με τι το καθαρίζουμε όταν βγάζουμε την μεβράνη που έχει και τη διάμετρο σωλήνα είναι καλύτερα 6-8 (εσωτερικό-εξωτερικό) η 8-10.αυτή που έχω πάρει είναι 6-8 όμως αν η μεγαλύτερη διάμετρος βοηθάει καλύτερα το σύστημα μπορώ να το αλλάξω μιας και το μαγαζί είναι διπλα στη δουλειά μου.(εννοείτε και τα ρακόρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα