Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σορυ για το άσχετο της φάσης, θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια/ καθοδήγηση σχετικά με μετάφραση πτυχίων μουσικής απο ελληνική γλώσσα σε αγγλική. Ξέρει κανείς αν στην μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου εξωτερικών μπορούν να το κάνουν (παρακαλώ οχι link στο site τους, δεν θα ημουν εδώ αν ήξεραν πως να βοηθούν το κόσμο απο εκεί, συν οτι ενα μήνα τώρα εχω τραβήξει τα πάνδεινα μεταφράζοντας άλλα έγγραφα εκεί....)? Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία που μπορεί να το κάνει ή που να ειδικεύεται σ'αυτό?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Σε δικηγόρο που θα του κολλήσει και κάτι χαρτόσημα αφού στο ετοιμάσει. Μετά απλά φωτοτυπίες από αυτό και θεώρηση από ΚΕΠ.

Δημοσ.

Γεια σας,

Σορυ για το άσχετο της φάσης, θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια/ καθοδήγηση σχετικά με μετάφραση πτυχίων μουσικής απο ελληνική γλώσσα σε αγγλική. Ξέρει κανείς αν στην μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου εξωτερικών μπορούν να το κάνουν (παρακαλώ οχι link στο site τους, δεν θα ημουν εδώ αν ήξεραν πως να βοηθούν το κόσμο απο εκεί, συν οτι ενα μήνα τώρα εχω τραβήξει τα πάνδεινα μεταφράζοντας άλλα έγγραφα εκεί....)? Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία που μπορεί να το κάνει ή που να ειδικεύεται σ'αυτό?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Nαι μπορούν στο Υπουργείο. Έχω μεταφράσει το δίπλωμά μου.Πηγαίνεις εκεί και παραδίδεις αντίγραφο θεωρημένο αν θυμάμαι καλά - για άλλες υπηρεσίες δεν γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...