Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του insomnia!

Εδω και καποιες μερες το λαπτοπ του τιτλου μου εκανε διαφορα κολπα. Εχανε την ωρα και ξεκινουσε παρα πολυ δυσκολα μετα απο πολλες προσπαθειες. Αποφασησα λοιπον να το λυσω για να βρω την μπαταριουλα του bios. Προς μεγαλη μου απογοητυεση ανακαλυψα οτι ειναι μια μικρουλα (panasonic ml1220) την οποια εγω δεν μπορω να βρω πουθενα σημερα. Μπορω στη θεση της να βαλω μια μπαταρια bios 3v κλασικη οπως στα desktop?post-222162-0-44285300-1324905342_thumb.jpgpost-222162-0-69921200-1324905319_thumb.jpg

Δημοσ.

Ίδια δύσκολο να βρεις αν εννοείς με το πλαστικό τα βύσματα κτλ.(εκτός αν παραγγείλεις)

Βρες με τα ίδια Volt και θα δουλέψει.

(Δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, αλλά κάτω στην Αθήνα υπάρχουν καταστήματα που κάνουν όλη την μετατροπή..δηλαδή να σου κολλήσουν τα βύσματα κτλ)

Δημοσ.

Οποτε να τη χωσω; Βασικα δεν λεει volt η παλια μπαταρια πανω. Παιζει να ειναι μικροτερη; Εχει 1εκ. διαμετρο.

Δημοσ.

Πρέπει να λέει έναν κωδικό πάνω. Άμα έχεις καλό μάτι, μεγεθυντικό φακό η κάτι τελοσπάντων δες τον κωδικό και χτύπησέ τον στο google. Θα σου βγάλει.

Ναι μωρέ βάλτην, δικό σου είναι το laptop :-)

Δημοσ.

Να ενημερωσω πως απ οτι φαινεται η επεμβαση ειχε επιτυχια. Εκανα και το φορματ μου το ξαναεδεσα και ειναι κουκλι τωρα πλεον! Σαν καινουργιο! Ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν και ελπιζω το θεμα αυτο να φανει χρησιμο σε καποιον αλλον με τους ιδιους ενδοιασμούς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...