babkar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα.. Πριν μπηκα στο account μου στο fb (ακριβως μολις ξυπνησα μετα απο πολυ ποτο!!!) και στο τσατ μ εστειλε ενας φιλος μου να κανω λαικ σε μια φωτο..ασυναισθητα το εκανα..κ με πεταξε απο τ λογαριασμο κ οταν προσπαθησα να ξαναμπω ελεγε πως εχει κλειδωσει προσωρινα και οτι καποιος προσπαθησε απο μακρια να μπει στο λογαριασμο μ..με εβαλε να αλλαξω στη συνεχεια τους κωδικους μου και το εκανα...googlara το λινκ που μ εστειλε αλλα δεν υπηρχε..εσβησα το ιστορικο απο το μπροουσερ μου εκανα σκαν με το αντιβαιρους αλλα τπτ...Η ερωτηση ειναι θα πρεπει να φοβαμαι για κατι??εκτος το να επιασε το pc μου καποιον ιο... Ευχαριστωωωωω
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αχ με αυτο το facebook.Δοκιμασε ενα full scan σε ασφαλη λειτουργια και αν δεν σου βγαλει τιποτα πιστευω δεν πρεπει να ανυσηχεις.
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ...κ με πεταξε απο τ λογαριασμο κ οταν προσπαθησα να ξαναμπω ελεγε πως εχει κλειδωσει προσωρινα και οτι καποιος προσπαθησε απο μακρια να μπει στο λογαριασμο μ..με εβαλε να αλλαξω στη συνεχεια τους κωδικους μου και το εκανα.. Απο αυτά που γράφεις, μαλλον έπεσες θύμα phishing. Πήγαινε ΤΩΡΑ στη διεύθυνση http://www.facebook.com/ και άλλαξε τους κωδικούς πρόσβασης και τις ερωτήσεις ασφαλείας. Κάνε το ΤΩΡΑ. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε. Πήγαινε τώρα και διάβασε ΑΥΤΟ για να δεις τι είναι το phishing. Γενικός απλός κανόνας είναι ΟΤΑΝ βαζεις κωδικούς η διεύθυνση να εχει facebook.com/ Αν εχει www.facebook.katiallo.com ή katiprin.facebook.kati-allo.net τοτε πανε να σε πιάσουν κότσο.
xlomo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ηθικό δίδαγμα: ποτό και facebook σκοτώνει ... Κατα πάσα πιθανότητα ο υπολογιστής σου δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα αλλά όταν ανακτήσεις το λογαριασμό σου φρόντισε να βάλεις ένα μήνυμα στην κατάστασή σου γιατί μάλλον θα προσπαθήσουν να το κάνουν και στους φίλους σου με τον ίδιο τρόπο που το έπαθες και εσύ. Το καλό είναι πως συνήθως αυτά τα μηνύματα είναι στα Αγγλικά και είναι κάπως εύκολο να μυριστείς τη δουλειά.
babkar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ πολυ....την πατησα κιολας επειδη ηταν στα ελληνικα...πατα like την φωτο μου plzzz..σε τετοια φαση...τεσπα...thxx...
mchls Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ πολυ....την πατησα κιολας επειδη ηταν στα ελληνικα...πατα like την φωτο μου plzzz..σε τετοια φαση...τεσπα...thxx... Υπογραφη, like, και το .... μας, προσεχουμε που τα βαζουμε ψηλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα