kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον,θελω να μαθω ενα πραγμα.Γινεται να μεταφερω με καποιον τροπο τις επαφες του κινητου μου σε windows 7;Ή θα πρεπει να καθομαι και να τις περναω γραπτως μια μια; Ευχαριστω και καλες γιορτες
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικα και γινεται αλλα να μας πεις και τι κινητο εχεις και αν εχεις λογαριασμο gmail. Δεν ειναι το ιδιο για ολλα τα κινητα
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενα smartphone.Το vodafone 858.Επισης εχω και λογαριασμο gmail και google
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενα smartphone.Το vodafone 858.Επισης εχω και λογαριασμο gmail και google Πολυ ευκολα κανεις συγχρονισμο επαφων μεσω wifi απο το κινητο σου σε gmail και μετα τις μεταφερεις σε οποιο θελεις που υποστηριζει την υπηρεσια.
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ευκολα κανεις συγχρονισμο επαφων μεσω wifi απο το κινητο σου σε gmail και μετα τις μεταφερεις σε οποιο θελεις που υποστηριζει την υπηρεσια. για φωτισε με με ακριβεις οδηγιες...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αν το κινητο σου εχει λειτουργικο android καπου εχει συγχρονισμο επαφων....Συνδεεσαι μεσω wifi αφου εχεις σεταρει τον λογαριασμο gmail και στο κινητο και συγχρονιζεις και τις μεταφερει και στο gmail. Απο οτι ειδα android εχει το vodafone 858
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 android εχει 2.2.Αυτο ομως το ρυθμιζω απο τις επαφες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 android εχει 2.2.Αυτο ομως το ρυθμιζω απο τις επαφες; Καπου στο μενου πρεπει να εχει επιλογη για συγχρονισμο λογαριασμων.Εσι το λεει τουλαχιστον το htc με android.Αφου θα εισαι συνεδεδεμενος με wifi θα το κανεις απο εκει και θα μεταφερυοθν ολλες οι επαφες σου και στο www.gmail.com
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ο συγχρονισμος ειναι αυτοματος.Απο το λογαριασμο google πως τις βλεπω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω πως ειναι το μενου του κινητου σου να βοηθησω πιο πολυ.Για κοιτα στο www.myphone.gr που καποιος θα εχει θεμα με το κινητο σου.
Giannoukoukos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασε να κατεβασης το MobileDIT θα σου τα κανι ολα ¨
lost2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 πας ρυθμίσεις-Λογαριασμοί&συγχρονισμός- και ενεργοποιείς στο Διαχείριση λογαριασμών ,τον λογαριασμό του gmail
Gorditto Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασε να κατεβασης το MobileDIT θα σου τα κανι ολα ¨ κανενα free προγραμμα υπαρχει? σε αυτο πληρωνεις.... και ξενερωνεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 κανενα free προγραμμα υπαρχει? σε αυτο πληρωνεις.... και ξενερωνεις.. Myphone explorer 1
tinapo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Σε HTC desire android 2.2 έκανα εξαγωγή των επαφών στην SD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα