Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό ψαχουλεύω το eBay για κάτι που ψάχνω να αγοράσω και μπαίνω στο eBay διαφόρων χωρών (ebay.co.uk, ebay.de κλπ)..

Παρατήρησα κάτι, ήθελα να μου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν το έχει προσέξει, ή να προσθέσει τίποτα..

Έκατσα μια μέρα και έψαξα όσα International eBay sites βρήκα (αγγλικό, γερμανικό, γαλλικό, ιταλικό, ολλανδικό, βελγικό και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι) και είδα πως για το ίδιο αντικείμενο, τα πιο φθηνά μεταφορικά τα είχε μάλλον το γερμανικό.. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά σαν έξοδα αποστολής από χώρα σε χώρα ή οι πωλητές βάζουν ό,τι τους κατεβεί, αλλά για κάτι που από Γερμανία μου το έστελναν με 12-17 ευρώ, από Αγγλία μου ερχόταν με 25 περίπου, από αλλού (Γαλλία νομίζω) ερχόταν με 40 περίπου..

Αν γενικά η αποστολή είναι πιο ακριβή από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία κλπ, να μην μπαίνω καν στον κόπο να ψάχνω και εκεί..

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ.

Προσωπικά, θα ελέγα από Αγγλία. Και αν δεν αανφέρουν έξοδα αποστολής, όταν τους στέλνω μήνυμα να ρωτήσω, αναφέρω πως σαν χώρα μέλος της ΕΕ (ακόμη..), έχουμε μικρές διαφορές στα μεταφορικά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...