Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χιούμορ.Πάνω από όλα χιούμορ.Αρέσει αυτό.Μια φορά μια κοπέλα είπε θέλω λίγο νερό.Έβαλα εντελώς λίγο και γέλασε.Να κάνεις χιούμορ και όλα θα πάνε καλά πιστεύω.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 3:36 ΜΜ, evabb είπε

πολυ αγχωνεσαι για το τιποτα. θα την βρεις μονος σου την ακρη. με το να ακολουθησεις οδηγιες αλλων δεν κερδιζεις τπτ. σιγα σιγα χτιζεται η αυτοπεποιθηση μεσα σου και δεν μπορει να το κανει αλλος για σενα αυτο. θα φας 1-2-3-10 φορες τα μουτρα σου και μετα θα μαθεις. ολοι εχουν περασει απο αυτο το σταδιο. ειναι απαραιτητο.

Αν ήταν να την βρει μόνος του την άκρη θα την είχει βρει ηδη. Πολλές φορές χρειαζόμαστε βοήθεια. Και δεν είναι καθόλου τίποτα. Το ακριβώς ανάποδο είναι όλα τα λεφτά

Μακάρι να έτρωγε τα μούτρα του 1-2-3-10 φορές όπως λες. Το πρόβλημα είναι οτι δεν τρώει καν τα μούτρα του, δεν έχεις καταλάβει καν για τι μιλάμε.

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:10 ΜΜ, Andreas2 είπε

Χιούμορ.Πάνω από όλα χιούμορ.Αρέσει αυτό.Μια φορά μια κοπέλα είπε θέλω λίγο νερό.Έβαλα εντελώς λίγο και γέλασε.Να κάνεις χιούμορ και όλα θα πάνε καλά πιστεύω.

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ "ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ".

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΥΧΤΑ.

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:13 ΜΜ, Lucifer είπε

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ "ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ".

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΥΧΤΑ.

Έτσι στυλ είναι το χιούμορ μου.Όπως του Tex Avery.

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:02 ΜΜ, Haldol είπε
Στην οδήγηση. Στο μαγείρεμα. Στη διαχείριση οικονομικών. Εκεί όμως δεχόμαστε συμβουλές από το μεγάλο αδελφό, τη γιαγιά, τον πατέρα, κλπ.

Όχι εγώ.

Στις 26/12/2011 στις 5:02 ΜΜ, Haldol είπε
Αλλά θ' ακούσεις τις συμβουλές του ξαδέρφου σου που είναι 23 όταν είσαι στα 15 σου.

Όχι εγώ.

Δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση του ανθρώπου που (δυστυχώς) σε όλη την παιδική του ηλικία δυσανασχετούσε με τις συμβουλές και τα "πρέπει" των μεγάλων, ποτέ δεν τις ακολούθησε και που, όταν ενηλικιώθηκε, πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ξανα-ανακαλύψει (μόνος του αυτή την φορά) τον τροχό.

Στις 26/12/2011 στις 5:05 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Έχεις μεγάλο άδικο, και η συμβουλή που έδωσες στον ΟΡ είναι τελείως άχρηστη και παραπλανητική

Δε διαφωνώ, δεν νιώθω κάτι παραπάνω από άδικος, άχρηστος και πλάνος.

Αλλά συνεχίστε την κουβέντα σας, μην σας παρεκκλίνει τι έγραψε ένας τυχαίος φρηντάμπας.

Πείτε σε ένα 15χρονο τι ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ώστε να μην θεωρείται αποτυχημένος στη ζωή του.

Δημοσ.

ρε φίλε αυτά τα ρωτάνε σε άλλα φόρουμ πιο ειδικά που αφορούν τις σχέσεις(στείλε πμ να σου πω μερικά για να μην φανεί ως διαφήμιση)...οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι πιο ειδικοί στα κομπιούτερ και δεν θα πάρεις την αναμενόμενη απάντηση που θες ...Πάντως η άποψη μου είναι να πας για την εμπειρία και μόνο...να μη περιμένεις και κάτι σοβαρό ..

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 1:59 ΜΜ, shooterg είπε

καλα σου λεει πια μανα μου?

Κυρία Μαρία, σταματήστε επιτέλους να απαντάτε εκ μέρους του.

Σας καταλάβαμε (εγώ δηλαδή, γιατί οι υπόλοιποι..)

Ο υιός σας βλέπει σε κάθε γυναίκα, εσάς, και είναι επόμενο να ντρέπεται να εκδηλώσει συναισθήματα ερωτικά.

Εκτός από φλώρο, άθελά σας, θα τον κάνετε και gay ή στην καλύτερη περίπτωση θηλυπρεπή.

Δημοσ.

Οι γυναίκες γελάνε με το παραμικρό,με πράγματα που δεν είναι αστεία.Έλεγα κάτι αστεία που δεν τα θεωρούσα αστεία και γελάγανε.

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:20 ΜΜ, freedubus είπε

Πείτε σε ένα 15χρονο τι ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει ώστε να μην θεωρείται αποτυχημένος στη ζωή του.

Όχι για να μην θεωρείται, για πρακτικά πράγματα ήταν οι συμβουλές.

Άμα θέλεις να γράφεις σοφιστικέ αμπελοφιλοσοφίες, μην το κάνεις τουλάχιστον στο θρεντ του μπερδεμένου 15χρονου

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:25 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Όχι για να μην θεωρείται, για πρακτικά πράγματα ήταν οι συμβουλές.

Άμα θέλεις να γράφεις σοφιστικέ αμπελοφιλοσοφίες, μην το κάνεις τουλάχιστον στο θρεντ του μπερδεμένου 15χρονου

Δηλαδή η παραπληγική γενικούρα

Στις 26/12/2011 στις 12:06 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Ξεπέρασέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται.

που έγραψες ως "συμβουλή" είναι καλύτερη ε; Καλή φάση. Να απαντάμε σε όλα τα προβλήματα έτσι. "Βρες τρόπο να το ξεπεράσεις γρήγορα". "Κάνε κάτι γι΄ αυτό αμέσως". "Βρές μια λύση το συντομότερο δυνατόν".

Συνέχισε, διασκεδάζω.

Δημοσ.

Δεν γράφτηκε μόνη της η φράση που απομόνωσες, ως εκ τούτου δεν είναι γενικούρα. Είναι προτροπή για να κάνει κάτι(απλό και πρακτικό), από αυτά που του είπα εγώ ή οι άλλοι

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 5:25 ΜΜ, Andreas2 είπε

Οι γυναίκες γελάνε με το παραμικρό,με πράγματα που δεν είναι αστεία.Έλεγα κάτι αστεία που δεν τα θεωρούσα αστεία και γελάγανε.

Εάν περνάνε καλά θα γελάσουν και με τον τρόπο που αναπνέεις ακόμα. Άντρες και γυναίκες, ε. Δεν είναι τα αστεία που σε κάνουν να γελάς αλλά η διάθεσή σου και η ατμόσφαιρα που υπάρχει.

Π.χ. άμα είμαι στο δικαστήριο μέσα, και τα καλύτερα ανέκδοτα να μου λες, εγώ μούγκα. Ενώ άμα είμαι με την παρέα μου κι έχουμε πιει πιο πριν και κάνα φίδι (λείπουν τρία γράμματα πριν το φίδι, βρες τα) παίζει να πει κανένας «πεινάτε;» και να κλάσουμε στο γέλιο.

Δημοσ.
  Στις 26/12/2011 στις 3:27 ΜΜ, freedubus είπε

Η συμβουλή μου είναι να μην ζητάς συμβουλές από μεγαλύτερους. Και να σου δώσουν, μην τις ακούς.

Όχι, θα κάτσω να λέω φράσεις που μάλιστα είναι αυτοαναιρούμενες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...