Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλε shooterg, δεν έχω κάποια top συμβουλή να σου δώσω. Αλλά βάλε το εξής καλά στο μυαλό σου: Κι εσύ από μουνί βγήκες όπως όλοι μας, είναι το στοιχείο σου.

Δημοσ.

ολες οι γυναικες

Όλες οι γυναίκες, δεν.

Φίλε shooterg, δεν έχω κάποια top συμβουλή να σου δώσω. Αλλά βάλε το εξής καλά στο μυαλό σου: Κι εσύ από μουνί βγήκες όπως όλοι μας, είναι το στοιχείο σου.

Αυτός που βγήκε από καισαρική ποιο είναι το στοιχείο του;

Δημοσ.

Κολλάς σε τεχνικές λεπτομέρειες. Όπως και να 'χει από κει ήρθες, μέσα του έζησες. Όταν ήσουν 3 μηνών έπινες, έτρωγες, έχεζες κι έκανες εμετό χωρίς να δίνεις λόγο. Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Όλες οι γυναίκες, δεν.

θα ξαφνιαστεις

κοιλιοδουλος

Δημοσ.

point is να μη χρειαστεί να περάσει απ' αυτό το στάδιο, evabb...

anyway. καθείς με τον τρόπο του, όπως σωστά είπες.

δεν θεωρω οτι θα χασει τπτ με το να φαει τα μουτρα του. αντιθετως θα βρει μονος του τον δικο του τροπο να χειριζεται τις καταστασεις.

Εσύ πέρασες από αυτό το στάδιο;

φυσικα.

Δημοσ.

δεν θεωρω οτι θα χασει τπτ με το να φαει τα μουτρα του. αντιθετως θα βρει μονος του τον δικο του τροπο να χειριζεται τις καταστασεις.

Εκτός από το χρόνο του?

Δημοσ.

Η συμβουλή μου είναι να μην ζητάς συμβουλές από μεγαλύτερους. Και να σου δώσουν, μην τις ακούς. Ήταν το ίδιο ή περισσότερο μπουχέσες από σένα όταν ήταν στην ηλικία σου, απλά τώρα που μεγάλωσαν (κάνουν οτι) το έχουν ξεχάσει και στο παίζουν ιστορία και εμπειρία.

Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι.

Φυσικά ήταν το ίδιο ή και περισσότερο μπουχέσες. Πέρασαν όμως από αυτό το στάδιο, έμαθαν, απέκτησαν εμπειρία. Και τώρα δε το παίζουν ιστορία αλλά μεταφέρουν στους νεότερους τα όσα έμαθαν.

;)

Είναι σα να λες «μη διαβάζεις βιβλία φυσικής, αυτοί που τα έγραψαν δεν είχαν ιδέα στην ηλικία σου, τώρα που έγιναν επιστήμονες το παίζουν ιστορία και γράφουν και βιβλία». Δε πάει έτσι.

Δημοσ.

Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι.

Φυσικά ήταν το ίδιο ή και περισσότερο μπουχέσες. Πέρασαν όμως από αυτό το στάδιο, έμαθαν, απέκτησαν εμπειρία. Και τώρα δε το παίζουν ιστορία αλλά μεταφέρουν στους νεότερους τα όσα έμαθαν.

;)

Είναι σα να λες «μη διαβάζεις βιβλία φυσικής, αυτοί που τα έγραψαν δεν είχαν ιδέα στην ηλικία σου, τώρα που έγιναν επιστήμονες το παίζουν ιστορία και γράφουν και βιβλία». Δε πάει έτσι.

Διαφωνώ. Δεν ξέρω τι πάει και τι όχι, πάντως εγώ δεν βλέπω τη ζωή ως επιστήμη που διέπεται από άτεγκτους κανόνες και νόμους, αλλά περισσότερο ως κάτι ρευστό που διανθίζεται με υποκειμενικές θεωρίες και προσωπικά βιώματα.

Δημοσ.

Φυσικά και σ' αυτό το θέμα μετράνε τα προσωπικά βιώματα, αλλά αυτό συμβαίνει παντού. Στην οδήγηση. Στο μαγείρεμα. Στη διαχείριση οικονομικών. Εκεί όμως δεχόμαστε συμβουλές από το μεγάλο αδελφό, τη γιαγιά, τον πατέρα, κλπ. Γιατί όχι και στο πως να την πέφτεις σε μια γυναίκα;

Δε βλέπω για ποιο λόγο θα πρέπει να ανακαλύπτουμε τον τροχό ξανά και ξανά.

Φυσικά και δε θα πάρεις ιδιαίτερα μαθήματα πεσίματος. Αλλά θ' ακούσεις τις συμβουλές του ξαδέρφου σου που είναι 23 όταν είσαι στα 15 σου.

Δημοσ.

Διαφωνώ. Δεν ξέρω τι πάει και τι όχι, πάντως εγώ δεν βλέπω τη ζωή ως επιστήμη που διέπεται από άτεγκτους κανόνες και νόμους, αλλά περισσότερο ως κάτι ρευστό που διανθίζεται με υποκειμενικές θεωρίες και προσωπικά βιώματα.

Έχεις μεγάλο άδικο, και η συμβουλή που έδωσες στον ΟΡ είναι τελείως άχρηστη και παραπλανητική

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...