shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα..ειμαι 15 χρονων και ντρεπομαι δηλαδη δεν μπορω να μιλησω στα κοριτσια..οταν ειμαι με κοριτσια δεν μπορω να μιλησω..οτιδηποτε σκεφτω να πω ντρεπομαι..δηλαδη φοβαμαι αν πω κατι θα λενε πως ειναι βλακια η κατι τετιο...δεν μ εχει συμβει δηλαδη να πουνε πως ειπα βλακια αλλα φοβαμαι..τι να κανω?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πιες ενα ποτακι. Να εχεις παραπανω αυτοπεποιθηση και σε οποιον/οποιαν αρεσεις. Επι του πρακτεου, προσπαθησε να μην "δενεις" τον εαυτο σου στην ιδεα "τωρα ειμαι με κοριτσια" και φερσου οπως φερεσαι με τους φιλους σου, βγαζοντας στην ακρη τις χοντρες καφριλες, χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο φυσικα. Αν σου φαινεται λογικο σαν ιδεα αλλα δυσκολο να το εφαρμοσεις, τοτε ξεκινα να κανεις παρεα με ασχημες που θα εισαι πιο ανετος! Στις ομορφες λογικο να κομπλαρεις
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αα ναι σοστα..αλλα δεν μπορω να το κανω..εχω πολυ αγχος..και φοβαμαι μην λεω τις ιδιες βλακιες που κανω με τους φιλους μου γιαυτο..απο φετος αρχισα ομως να κανω παρεα με κοριτσια...οτι και κινηση να κανω οταν ειμαι με κοριτσια φοβαμαι..
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πέρα από τα γνωστά πιάσε κουβέντα σε οποιαδήποτε. Πες κάτι τυπικό. Στη φουρνάρισσα, στη γειτόνισσα, σε όλες . Μεγάλες μικρές , παιδάκια τα πάντα γενικά . Πες ουδέτερα πράγματα , ρώτα και κανένα χαζό. Πχ , τι βάζετε στη συνταγή για τα κουλούρια , το καλύτερο σέρβις έβερ και τέτοια. Είναι και θέμα εκπαίδευσης. Το πρώτο στάδιο ειναι αυτό που σου λέω και δουλεύει αρκετά καλά ως προς την αυτοπεποίθηση προσέγγισης. Μικρά βήματα πρώτα. Και γυμνάσου. Θα έρθουν μόνα τους σε σένα μετά
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ξεπέρασέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στις άσχημες - αδιάφορες λογικά δεν έχεις πρόβλημα. Σκέψου πως μιλάς σε αυτές και λέγε τα ίδια πράγματα στις όμορφες μέχρι να σου φύγει η ιδέα ότι λες βλακείες
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αα ναιι σοσταα αλλα το θεμα ειναι πως θα το πω δεν μπορω..πριν 1 μηνα περιπου με εβαλαν οι φιλοι μου να κατσω διπλα σε κοριτσια..αλλα δεν μιλουσα καθολου γιατι δεν μπορω στις ασχημες δεν εχω προβλημα με τις ομορφες τι γινεται..και ιδικα σε αυτες που μου αρεσουν
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αα ναιι σοσταα αλλα το θεμα ειναι πως θα το πω δεν μπορω..πριν 1 μηνα περιπου με εβαλαν οι φιλοι μου να κατσω διπλα σε κοριτσια..αλλα δεν μιλουσα καθολου γιατι δεν μπορω στις ασχημες δεν εχω προβλημα με τις ομορφες τι γινεται..και ιδικα σε αυτες που μου αρεσουν Συνηθως2 οι ομορφες λένε τις μεγαλύτερες παπαριες.
athlios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Και τι φοβασαι? Μη σε πουν ασχημο? Μιιιιιλλα ρε
alexis333 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπορει..αλλα ειναι ομορφες.. Απλα πες τα δικα σου εσυ μη κολωνεις ... Αμα δε κανεις την αρχη δε θα μαθεις ....
Kill_bill2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Βρες μια μέτρια όμορφη. Σιγά σιγά θα ανέβεις. Δεν μπορούν όλοι να παίξουν μπάλα στην Α εθνική Βρές κάτι όμως, μην μένεις έτσι 1
shooterg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Και τι φοβασαι? Μη σε πουν ασχημο? Μιιιιιλλα ρε Ναι ακριβως αυτο φοβαμαι.. Βρες μια μέτρια όμορφη. Σιγά σιγά θα ανέβεις. Δεν μπορούν όλοι να παίξουν μπάλα στην Α εθνική Βρές κάτι όμως, μην μένεις έτσι ναι αλλα οταν ειμαι σε κοριτσι δεν μπορω τα ξεχναω ολα και κολαω.. Απλα πες τα δικα σου εσυ μη κολωνεις ... Αμα δε κανεις την αρχη δε θα μαθεις .... δεν μπορω κολαω
athlios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως σαρεσουν οι αλλοι συμμαθητες σου και δε το χεις παρει χαμπαρι/
Προτεινόμενες αναρτήσεις