Προς το περιεχόμενο

Thomson 585 v7 ως Bridge mode.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Με τη συνεχή αλλαγή ISP όλοι έχουμε γεμίσει wireless adsl modem/routers. Έχω λοιπόν στη σύνδεση μου ένα Speedtouch 585i v6 ως modem (ΑΣΧΕΤΟ: τα έχουν κάνει σκατά και μου είπαν ότι αν και δεν εχω isdn γραμμή είμαι σε isdn dslam λόγο του ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα ports στα άλλα). Έχω 2 Speedtouch 585, ένα v6 και ένα v7 και αφού έκανα disable τον DHCP τους και τους κούμπωσα IP 192.168.10.20x , τους έχω σαν wireless access points.

Συνδέω με καλώδιο ένα 24 port switch και από το καλώδιο ένα Speedtouch 585 v6 με DHCP disabled ως wireless router. Ακόμη συνδέω και ένα Speedtouch 585 v7 κατευθείαν από το modem. Το τελευταίο, δουλεύει για 20 ώρες και μετά συμβαίνει κάποιου είδους αποχρονισμός, και πρέπει να το κάνω restart( το modem δουλεύει μια χαρά). Έχετε ιδεά τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να κάνω ποιό στιβαρή μια τέτοια πατέντα-σύνδεση με οδηγίες κονσόλας στο v7? Παρόμοια προβλήματα ξεκίνησαν και στο v6. Στο δίκτυο συνδέονται περίπου καμιά 10ρια συσκευές (ps3, laptops, media servers, printers).

Δημοσ.

α.αυτο που λενε οτι σε εβαλαν σε isdn port ενω δεν εχεις isdn και σου εδωσαν isdn εξοπλισμο αν το εχουν κανει ειναι σουργελα .θα σου σκισει την γραμμη.εσυ τι θες να κανεις καταρχην?γιατι αυτο που λες δεν ειναι bridge mode.αν θες να παιζουν σαν access point τοτε

α.κανε σε ολα firmware update.

β.στο καθενα διαφορετικη Ip πχ 192.168.1.254 το αλλο 1.253 το αλλο 1.252 και εκτος απο αυτο που μπαινει στο νετ σε ολα τα αλλα κλεινεις dhcp.επισης μπορεις να βαλεις ιδιο ssid ιδιο κωδικο αλλα αλλο καναλι.κατα προτιμηση το 1 θα εχει το 1 το 2 το 6 το 3 το 11.

Δημοσ.

@ ISDN, Ναι αυτό έκανε η τρομακτική CYTA στη Κύπρο. Τους είπα να μου το φτιάξουνε, αλλά μου λένε ότι αφού δουλεύει δεν θα κάνουν καμιά αλλαγή

Στο θέμα μας, αυτό έκανα με τις IP. Πάνω είναι το τελευταία firmware των speedtouch.

ΜODEM : 192.168.10.254 DHCP ON

v6: 192.168.10.202 DHCP OFF

v7: 192.168.10.201 DHCP OFF

Το σύστημα δουλευει μια χαρά, όμως το v7 βγαίνει εκτός κάθε 20-24 ώρες και το κάνω manual restart.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...