Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά laptop, από τον Κοτσόβολο ή τον Γερμανό (αποκλειστικά από αυτά τα καταστήματα). Θα διαθέσω έως 700 ευρώ και προτιμώ γύρω στα 600. Μετά από μικρή αναζήτηση έχω καταλήξει στα εξής 3:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101193

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101545

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100268

Οι δυνατότητες τους είναι πάνω κάτω ίδιες. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την dell και προς τα εκεί έκλινα μέχρι που είδα ότι στην κάρτα γραφικών λέει αυτό "Intel GMA HD Shared", μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει; Onboard απ' ότι έχω καταλάβει, αλλά με τι δυνατότητες;

Αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο στα ίδια λεφτά (αλλά από αυτά τα καταστήματα), ελεύθερα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Από τα 3 το Hp. Προτίμησε αυτόνομη κάρτα γραφικών.. Intel GMA HD Shared = ενσωματωμένη με περιορισμένες δυνατότητες και υψηλές θερμοκρασίες..

Δημοσ.

Δε μπορώ να δω κάπου τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών του Dell; Γιατί σε όλα τα άλλα είναι το καλύτερο (καλύτερο CPU, μεγαλύτερη RAM, καλύτερο service η Dell, φθηνότερο).

Στο Hp αυτό που με φοβίζει κάπως είναι το ότι έχει VGA ATI και δεν έχω ξαναδουλέψει ATI.

Δημοσ.

Προσωπικα θα πηγαινα στο acer λογω χαρακτηριστικων (δυνατη καρτα γραφικων).

Μετα στο Hp και τελος στο Dell.

Για απλη χρηση, το dell ειναι μια χαρα και εχεις και σουπερ εγγυηση.

Αλλα εχει ουσιαστικα ανυπαρκτη καρτα γραφικων που καποια στιγμη ισως να την χρειαστεις.

Για αυτο τον λογο και μονο, προσωπικα, θα το απεκλεια το Dell.

Δημοσ.

Το μοναδικο αρνητικο των acer ειναι οτι εχουν πολυ μετρια αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα.

Αν ηταν καλυτεροι, τα λαπτοπ τους θα ηταν μακραν τα καλυτερα value for money.

Aν επιτρεπεται, γιατι θελεις μονο απο Κωτσοβολο και Γερμανο;

Λογω δοσεων;

Ρωταω γιατι δεν εχουν πολλες επιλογες και οσες εχουν ειναι υπερτιμολογημενες.

Δημοσ.

Σίγουρα.. είμαι εναντίων της Intel για τις HD..

Κοίτα εγώ είπα Hp γιατί είναι το μόνο με ddr5 στην κάρτα γραφικών και γιατί έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το Acer.

Η toshiba είναι μια εταιρία εγγύηση,στην κάρτα γραφικών όμως θεωρώ ότι έχει μείνει στην προηγούμενη γενιά..

Εγώ κατέληξα ότι καλές επιδόσεις και αναλύσεις έχεις μόνο στα σταθερά.. Οπότε έκανα στροφή γενικότερα από τα φορητά .. κράτησα ένα Netbook με δυο λειτουργικά που μου είναι υπεραρκετό για τις μετακινήσεις μου..

Δημοσ.

Κοίτα, δε καίγομαι τόσο για ddr5 στην VGA. Κάνα manager να παίξω, για πιο βαριά έχω και το σταθερό. Έχω αποκλείσει ήδη το dell.

Έχουμε και λέμε:

Acer το καλύτερο μηχάνημα αλλά με κακό service.

HP το ψιλοαποκλείω γιατί είναι +100 ευρώ, με μέτριο service απ' ότι διαβάζω, η κάρτα γραφικών δε θα αξιποιηθεί ιδιαίτερα.

Toshiba έχει καλή εξυπηρέτηση, λίγο καλύτερη τιμή από hp. Η κάρτα γραφικών απέχει από την κάρτα του Acer;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...