libitas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Χαίρετε και χρόνια πολλά. Σκοπεύω να αγοράσω laptop για γενική χρήση, internet, office (κυρίως word και excel) και αναπαραγωγή hd ταινίες σε μεγάλη τηλεόραση αλλά και στην οθόνη του laptop. Παιχνίδια ίσως κάποιο football manager αλλά μπορεί και τίποτα. Ορίζοντας 4-5ετίας. Απέκλεισα τα dell inspiron 5110 καθώς το πληκτρολόγιο τους βουλιάζει και θα με ενοχλούσε, αν και εκτιμώ την dell. Είμαι ανάμεσα στα εξής: 1. Hp Probook 4530s 2. Sony Vaio EH2F1 Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ο σκληρός δίσκος 320 ή 500gb. Το HP έχω δει ότι προτιμάται από πολλούς στο forum (και στην πιο φθηνή του έκδοση Link) και έχει καλά reviews παντού. Το Sony είναι Sony (σε σχέση με άλλα στα 500€, η ποιότητα-υλικά του μου άρεσαν εξωτερικά, καθώς και η εμφάνιση του). Ερωτήσεις: α)Η έλλειψη κάρτας γραφικών υπάρχει περίπτωση να κολλάει ταινίες 1080p, είτε στο λαπτοπ είτε σε tv 40''? β)H οθόνη του HP είναι αντιθαμβωτική. Να το θεωρήσω ως προτέρημα, για χρήση στο σπίτι? Διάβασα ότι είναι πιο ξεκούραστες και δεν καθρεφτίζουν, για ταινίες όμως μήπως δεν είναι κατάλληλη? Υ.Γ. Γνωρίζω για την εγγύηση του e-shop. Θα το δω μόνο ως θετικό, αφού η HP θα μου έδινε 1 χρόνο μόνο, ενώ το e-shop 2. To vaio δε θα το αγόραζα από το E-shop. (Τελικά τί έγινε με το E-shop, όλο κάτι βάζει στο site του, εκδικάστηκε η υπόθεση του?) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 α) Με την HD 3000 θα εισαι καλυμμενος. Αλλα εγω θα προτιμουσα να εχει ανεξαρτητη καρτα (δες την προταση μου παρακατω). β) Για εμενα, ειναι μεγαλο πλεονεκτημα η αντιθαμβωτικη. Βλεπω πλεον λαπτοπ με glossy και ζαλιζομαι πρωτου δουλεψω στο εν λογω λαπτοπ. Προσωπικα για εμενα ειναι απαραιτητη η antiglare. Δουλευω το λαπτοπ πολυ την ημερα και μου εβγαιναν τα ματια εξω με τις glossy, οταν επεφτε το φως του ηλιου πανω. Στις ταινιες δεν θα εχεις προβλημα. Βαζεις την φωτεινοτητα εκει που θα σε βολεψει εσενα και εισαι κομπλε. Προσωπικα η προταση μου ειναι αυτη: Link αλλιω απο εδω: Link με 2 χρονια εγγυηση. Η 6490 ειναι καλη καρτουλα και για παιχνιδια. Που ξερεις, μπορει καποια στιγμη να θες να παιξεις Prototype (). Καλες Γιορτες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα