alexis vergil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας εγώ δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές και έτσι δεν μπορώ να διαγράψω τον δεύτερο λογαριασμό και δεν ξέρω τι να κάνω πείτε με απλά λογία
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πάνε έναρξη->πίνακας ελέγχου-> λογαριασμοί χρηστών,εκεί θα βρεις τα πάντα.
alexis vergil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν με βγάζει τίποτα για διαγραφή α και αν βοηθάει αυτό έχω windows xp professional
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως είσαι με τον δευτερεύοντα λογαριασμό τώρα;Πρέπει να είσαι με λογαριασμό διαχωριστή για να κάνεις αλλαγές.
alexis vergil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ ήταν και οι δυο σε διαχειριστή υπολογιστή
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά τον διέγραψες τον 2ο; Μπορείς να πας Έναρξη->Εκτέλεση και να δώσεις control userpasswords2 Από εκεί μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τους λογαριασμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα