Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ψάχνω κάποιο καλώδιο (δεν ξέρω αν υπάρχει) για να συνδέσω τον σκληρό από το laptop μου για να κάνω recovery των αρχείων. Που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;;;

*Offtopic : Το Recuva θα κάνει αυτή την δουλειά;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

γιατι δεν κανεις ενα τοπικο δικτυο pc και λαπτοπ και να μεταφερεις τα αρχεια μπαμ μπαμ?

edit:χωρις να βγαλεις τον δισκο απο το λαπτοπ

Δημοσ.

Θεωρώντας ότι ο δίσκος σου είναι sata τότε σου φτάνει κάτι τέτοιο (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.800028)

Για όλους τους δίσκους ένα τέτοιο είναι τέλειο (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804956). Θα δεχτεί μικρούς, μεγάλους, sata και ide δίσκους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σκληρό έχεις στο laptop και τη υποδοχές έχεις στον άλλο Η/Υ;;;;

Αν και τα δύο είναι sata τότε το μόνο που θέλεις είναι ένα απλά καλώδιο sata 2-3€ αν το ένα είναι sata και το άλλο ide τότε θα χρειαστείς αντάπτορα εδώ θέλει και προσοχή κάποια είναι sata σε ide και κάποια ide σε sata (και άλλα είναι και τα δυο).

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ψάχνω κάποιο καλώδιο (δεν ξέρω αν υπάρχει) για να συνδέσω τον σκληρό από το laptop μου για να κάνω recovery των αρχείων. Που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο;;;

*Offtopic : Το Recuva θα κάνει αυτή την δουλειά;;

Ευχαριστώ.

Δε μας λες τί ακριβώς πρόβλημα έχει ο δίσκος (ανέφερες "recovery"), μπας και δε χρειάζεται καν να τον βγάλεις απ' το lap.

Κατά τ' άλλα, αν όντως είναι SATA ο δίσκος, και το άλλο πισί παίρνει κι αυτό SATA δίσκους (και οι 2 αυτές συνθήκες είναι το πιθανότερο πως ισχύουν, στις μέρες μας), δε χρειάζεσαι τίποτα, αν ο σταθερός έχει μέσα του τουλάχιστον 2 SATA συσκευές (τον βασικό δίσκο, κι έναν άλλον ή ένα DVD ROM) : αποσυνδέεις τη 2η συσκευή και συνδέεις τον 2.5άρη δίσκο εκεί, καθώς οι συνδέσεις data και τροφοδοσίας είναι ίδιες (στη χειρότερη, δε θα υπάρχει SATA βύσμα τροφοδοσίας από το τροφοδοτικό, αλλά εκτός του ότι είναι τραβηγμένο σενάριο, υπάρχουν και καλώδια-αντάπτορες του μισού Ευρώ).

Αν πάλι δεν υπάρχει διαθέσιμο SATA data καλώδιο εντός του πισιού, με 0.80 παίρνεις ένα από το Πλαίσιο.

Όσο για το Recuva, σε γενικές γραμμές κάνει δουλειά, αναφορικά με ανάκτηση αρχείων. Αν δε σου τα βρει όλα, βρες σπασμένο το Active File Recovery.

*...Έλφη, διόρθωσε εκείνο το "ιsata" πριν βάλεις κόσμο να ψάχνεται...:ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...