Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Ειμαι νεος στο φορουμ οποτε αν δεν κανω κατι καλα συγχωρηστε με.. Χρονια πολλα κιολασ! Ο λογος που γραφω ειναι επειδη προσφατα αγορασα μια asus 6850 και εχω προβλημα αποδοσησ. η προηγουμενη μου καρτα ηταν μια 9800gt. Δεν ειχα προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα, απλα μου καηκε. Και ενω με την 9800 επαιζα ολα τα παιχνιδια μου απο high μεχρι ultra χωρισ antializing και 1680x1050 με την συγκεκριμενη καρτα κολλαω παντου. και 800x600 με low τα γραφικα παλι η εικονα δεν εχει ομαλη ροη. κατεβασα το amd monitor και βλεπω οτι σε ολα τα παιχνιδια σε ολεσ τις ρυθμισεισ ο cpu δουλευει απο 80-100% και η gpu απο 30-80%. ειναι θεμα bottleneck? πηγα το cpu στα 3.6ghz. παλι δεν λυθηκε το προβλημα. δοκιμασα ενα psu850w ενοσ φιλου και παλι τπτ. εχω απογοητευτει...

e8400

asus p5q p45 \ 4g ddr2 1066

eah6850 1gb

win7 ultimate sp1

catalyst 11.11

Δημοσ.

Κοιτα,οτι σε κοβει ο επεξεργαστης ειναι αληθεια.Απο την αλλη,τους οδηγους της nVidia τους εκανες απεγκατασταση πριν βαλεις την ΑΤΙ?

Δημοσ.

επεισης κατι περιεργο που παρατηρησα.. ετρεξα benchmark με f1 2011..

ultra 8x antializing 38fps

ultra 4x antializing 38fps

ultra 38fps

high 8x 39fps

high 4x 45fps

high 49fps

low 70fps

ολα σε 1680x1050

οριστε

post-230807-70627_thumb.jpg

Δημοσ.

απο directx ειμαι ηδη ενημερωμενος. το 11.11 μου δουλευει καπως καλυτερα απο το 11.12. τα fps που παιρνω στο f1 2011 μπορει να τα εξηγησει κανεις; μηπως εχει πεσει ο cpu μου; δεν ξερω τι αλλο πια να κανω, εχω δοκιμασει τα παντα. να δοκιμασω καμια πιο αργη καρτα;

σας φαινεται οτι αυτη η καρτα επρεπε να δουλεψει στο pc μου η ειναι υπερβολικη;

Δημοσ.

επισης η 5770 μου τρεχει τα παιχνιδια καλυτερα. η 6850 τρωει σκαλωματακια εκει που παιζεις οσο κ αν ριξεις αναλυση κ γραφικα. κολλαει ακριβως το ιδιο. στη μονη περιπτωση που στρωνει αρκετα ειναι οταν βγαζω το v-sync. με την 9800 το ειχα παντα ενεργοποιημενο. κ τωρα με την 5770 το ειχα κ κανενα προβλημα. εχετε καποια αλλη ιδεα η να παω αυριο το pc μου εκει που αγορασα την καρτα; αν μου πειτε να περιμενω να το λυσουμε μαζι δεν εχω προβλημα να το καθυστερησω..

Δημοσ.

εμενα γτ μου φαίνονται πολυ η 72 βαθμοι για single card?τοσο φτανω εγω με το cf στην μια λογο μικρής αποστασης η μια με την αλλη

Δημοσ.

72?

εχεις σιγουρα προβλημα θερμοκρασιας.

εμενα εχει 40 τωρα.

για δες αν γυρναει σωστα το ανεμιστηρακι

μπες στο catalyst και βαλτο για λιγο στο 100%

και τρεξε ενα παιχνιδι και κοιτα και παλι τη θερμοκρασια.

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι δουλευει κανονικα. 65-70 βαθμους παιζει η καρτα στα παιχνιδια. να παω το pc στον τεχνικο να το δει;

40 βαθμους εχει στο ρελαντι οταν δεν κανω τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...