Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα.Ενδιαφερομαι για ιντερνετ στο φορητο υπολογιστη μου και θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται τι ακριβως θα πρεπει να αγορασω (π.χ usb stick κτλπ..δεν εχω καθολου εξοπλισμο)και τι πακετο με συμφερει γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα φορητο ιντερνετ και δεν καταλαβαινω και πολλα.Επισης να σας πω οτι θα το χρησιμοποιω 2-3 μερες την εβδομαδα για περιπου ενα χρονο.

Δημοσ.

υπαρχει η λυση του ασυρματου ιντερνετ μεσω καρτας sim και ενα usb 3g modem.

σου δινονται πακετο ειτε απο cosmote είτε απο vodafone στις αντιστοιχες υπηρεσιας mobile broadband.

εφοσον δε θα κανεις πολυ χρηση σε συμφερει παρα πολυ αυτη η προσφορα της vodafone

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10046

2GB με 10 ευρω/μηνα. φρεσκια προσφορα αν θες καντην συμφερει

υπαρχει και η ιδια λυση παλι με 3g router/sim αλλα χωρις συμβολαιο στη vodafone. με καρτοιντερνετ θα αγοραζεις καρτες οπως στο καρτοκινητο. αλλα ειναι ασυμφορο οικονομικα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την προσφορα απλα θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως με συμφερει περισσοτερο καποιο προγραμμα χρονοχρεωσης με την ιδια τιμη γιατι με ενδιαφερει λιγακι το θεμα downloading...και γενικα με ενδιαφερει κανονικη χρηση του internet

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την προσφορα απλα θα ηθελα να σε ρωτησω μηπως με συμφερει περισσοτερο καποιο προγραμμα χρονοχρεωσης με την ιδια τιμη γιατι με ενδιαφερει λιγακι το θεμα downloading...και γενικα με ενδιαφερει κανονικη χρηση του internet

καλη η χρονοχρεωση για 30 ωρες ανα μηνα με 10 ευρω. αλλα εχει ενα μεγαλο κακο στα μικρα γραμματα. η ελαχιστη χρονοχρεωση γινεται ανα λεπτο και οχι ανα δευτερολεπτο. οποτε οι 30 ωρες το μηνα μπορει να μειωθουν αρκετα. να αυξηθουν φυσικα δε γινεται....

αν θες και να κατεβαζεις που και που καμια ωριτσα τη μερα καμια ταινια ναι εννοειται και εγω θα πηγαινα στη χρονοχρεωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...