Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό σας βράδυ και καλά Χριστούγεννα.

Το σύστημά μου είναι:

-- MoBo GA-A75M-UD2H

-- CPU AMD A6-3650

-- RAM Exceleram E30119A

-- Cooler Zero Infinity Shiva

Πρώτη φορά κάνω OC. Ανέβασα τον πολ/στή στο χ35 (από χ26) και τον bus speed στο 120 (από 100).

Ο επεξεργαστής πήγε 4200.

Την τάση δεν την πείραξα.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι είναι σίγουρα σταθερός?

Επίσης μήπως δεν έκανα κάτι καλά?

Μήπως μπορώ να τον πάω κ άλλο?

post-228733-0-30060100-1324859379_thumb.png

Δημοσ.

Το start with, δεν νομίζω ότι έχεις στα αλήθεια πιάσει τα 4.2 γιατί ο επεξεργαστής σου δεν είναι ξεκλείδωτος (@multi) οπότε έχεις πέσει θύμα του γνωστού "bug".

Αλλλλλά είσαι τυχερός, διάβασε αυτό

http://www.hwbox.gr/reviews/13144-amd-llano-a6-3650-overclocking-preview-kingston-hyperx-h2o-2500mhz.html

και κυρίως αυτό

http://www.hwbox.gr/reviews/14175-gigabyte-a75m-ud2h-review-suitable-llano-partner-11.html#content_start

και θα γίνεις expert. Ο Γιώργος τα έχει γράψει FULL αναλυτικά, σε βαθμό που δεν έχω δει ούτε σε "αγγλικά" forums :)

Δημοσ.

Τον πολλαπλασιαστή τον "αλλάζεις" γιατί λανθασμένα σε αφήνει η gigabyte. Αλλά δεν τον αλλάζεις επί της ουσίας, αν benchάρεις θα δεις ότι είναι "στα ψέματα", και ότι οι επιδόσεις δεν αυξήθηκαν. Το είχε διαπιστώσει και ο Γιώργος.

Ο επεξεργαστής δεν είναι ξεκλείδωτος. 100%.

Το 1.6 μου φαίνεται πολύ για καθημερινή χρήση. Κάπου στο 1.5 πιστεύω θα είσαι μια χαρά για καθημερινή χρήση, εφόσον στο επιτρέπουν και οι θερμοκρασίες. Ξεψάχνισε τα links, γιατί είναι λίγο μπερδεψιάρικη πλατφόρμα, μέχρι να κατανοήσεις τι ανεβάζεις και γιατί ;)

Δημοσ.

Άν δεν πειράξω τον πολ/στή με 135 πάει 3510.

Το πρόβλημά μου είναι ότι αν συνδέσω αναλογική οθόνη με vga, έστω και λίγο να ανεβάσω το bus speed η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Ενώ αν συνδέσω οθόνη με dvi δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...