doscthereal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Χερετε παιδια και χρονια πολλα. Κανω τα πρωτα μ βηματα στην C και θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα π εχω με τον compiler μου. Χρησιμοποιω bloodshed dev c++ γιατι αυτον μας πλασαρανε στην σχολη... το θεμα ειναι οτι οσο και αν προσπαθω στο δικο μου PC να φτιαξω "προγραμματακια" με την for μεσα Δεν μου τα κανει compile. Κανω post παρακατω κ κατι τελειως προχειρω για να μ πειτε εαν κανω κατι λαθος γιατι εχω απελπιστει... #include <stdio.h> main() { int i, sum=0; for(i=1,i<=10;i++) { sum=sum+1; printf("The sum is:%d\n",sum); } printf("The final sum is:%d\n", sum); system("PAUSE"); return 0; }
SpirosLouis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 > ..for(i=1;i<=10;i++).. έχεις βάλει "," και όχι ";". btw τριγωνικό αριθμό βρίσκεις;
doscthereal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 > ..for(i=1;i<=10;i++).. έχεις βάλει "," και όχι ";". btw τριγωνικό αριθμό βρίσκεις; 1000 ευχαριστω. Απ οτι φενεται θελει πολυ προσοχη η ριμαδα η C τεσπα απο εδω κ περα πιο προσεκτικος
SpirosLouis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δεν σου λέει ο compiler που εντοπίζει το πρόβλημα; Π.χ. να λέει: projectname:σειρά:γραμμή Expected ";" after i=1...κάπως έτσι τέλος πάντων. Με gcc compiler(το έγραψα μόλις σε linux) με το λάθος βγάζει: project.c: In funtion 'main': project.c:5:18 σφάλμα: expected ';' before ')' token
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα