loki10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Έκανα φορματ τον υπολογιστη μου, και ειχα σε ενα φλασακι όλα τα drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων για να τα εγκαταστησω. Όταν ομως παω να τρεξω τα .exe, μου πεταει μυνηματα οπως "Runtime Error! .....setup.exe abnormal program termination" ή και "Error launcing installer" με αποτελεσμα να μην μπορω να εγκαταστησω τπτ στο υπολογιστη (φανταζομαι δεν θα τρεχει κανενα .exe). Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει, και πως λυνετε? Παιζει να εκανα τπτ λαθος με το φορματ? Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τα driver είναι από της σελίδες τους ή τα έφτιαξες με κάποιο τρόπο/πρόγραμμα;; Τα γράφεις πρώτα στον σκληρό;;
loki10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τα drivers ειναι κανονικα απο την σελιδα. Τα εχω σε ενα φλασακι, απο κει τα περναω στον δισκο και τα τρεχω απο κει.
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε οπωσδήποτε να τρέξεις και κάτι από άλλη πυγή π.χ. cd,ενδέχεται να έχει πρόβλημα το stik (μήπως έκανες format λόγου ιού;; ) ενδέχεται να χρειάζεται driver για να δει σωστά τα usb μπορεί να έχει και πρόβλημα ο δίσκος μπορεί χίλια δύο να φταίνε.
loki10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν εκανα φορματ λογω ιου, το φλασακι παντως φαινεται μια χαρα, το εβλεπε κανονικα ο υπολογιστης. θα προσπαθησω να τα τρξω και απο αλλου και θα δω
loki10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 πλεον πηγα να κανω ξανα install τα windows και μου βγαζει error ότι δεν υπαρχουν ολα τα required files fro the installation... pikra
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 πλεον πηγα να κανω ξανα install τα windows και μου βγαζει error ότι δεν υπαρχουν ολα τα required files fro the installation... pikra Πήγες να κάνεις install από που;; cd/usb; Τον δίσκο τον έλεγξες;; Στην σελίδα του κατασκευαστή έχει τα απαραίτητα εργαλεία. Μπορεί να χάλασε και ο controller από την μητρική.
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχεις την δυνατοτητα να τα περασεις απ'τις επισημες σελιδες των κατασκευαστων στο ιντερνετ;
loki10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχεις την δυνατοτητα να τα περασεις απ'τις επισημες σελιδες των κατασκευαστων στο ιντερνετ; οχι γιατι πρεπει πρωτα να δει το ethernet της μητρικης. οποτε χωρις ethernet, no internet το install το εκανα απο cd
kostaks3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να πεις τι λεει το error ακριβως;
loki10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον ξαναεκανα φορματ παιδες, και το θεμα λυθηκε, τρεχουν τα .exe οποτε το θεμα μπορει να κλεισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα