Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα φορματ τον υπολογιστη μου, και ειχα σε ενα φλασακι όλα τα drivers της μητρικης και της καρτας γραφικων για να τα εγκαταστησω.

Όταν ομως παω να τρεξω τα .exe, μου πεταει μυνηματα οπως "Runtime Error! .....setup.exe abnormal program termination" ή και "Error launcing installer" με αποτελεσμα να μην μπορω να εγκαταστησω τπτ στο υπολογιστη (φανταζομαι δεν θα τρεχει κανενα .exe).

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει, και πως λυνετε?

Παιζει να εκανα τπτ λαθος με το φορματ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα drivers ειναι κανονικα απο την σελιδα.

Τα εχω σε ενα φλασακι, απο κει τα περναω στον δισκο και τα τρεχω απο κει.

Δημοσ.

Δοκίμασε οπωσδήποτε να τρέξεις και κάτι από άλλη πυγή π.χ. cd,ενδέχεται να έχει πρόβλημα το stik (μήπως έκανες format λόγου ιού;; ) ενδέχεται να χρειάζεται driver για να δει σωστά τα usb μπορεί να έχει και πρόβλημα ο δίσκος μπορεί χίλια δύο να φταίνε.

Δημοσ.

δεν εκανα φορματ λογω ιου, το φλασακι παντως φαινεται μια χαρα, το εβλεπε κανονικα ο υπολογιστης.

θα προσπαθησω να τα τρξω και απο αλλου και θα δω

Δημοσ.

πλεον πηγα να κανω ξανα install τα windows και μου βγαζει error ότι δεν υπαρχουν ολα τα required files fro the installation... pikra

Δημοσ.

πλεον πηγα να κανω ξανα install τα windows και μου βγαζει error ότι δεν υπαρχουν ολα τα required files fro the installation... pikra

Πήγες να κάνεις install από που;;

cd/usb;

Τον δίσκο τον έλεγξες;;

Στην σελίδα του κατασκευαστή έχει τα απαραίτητα εργαλεία.

Μπορεί να χάλασε και ο controller από την μητρική.

Δημοσ.

δεν εχεις την δυνατοτητα να τα περασεις απ'τις επισημες σελιδες των κατασκευαστων στο ιντερνετ;

οχι γιατι πρεπει πρωτα να δει το ethernet της μητρικης. οποτε χωρις ethernet, no internet

το install το εκανα απο cd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...