Προς το περιεχόμενο

Sony-KDL-46HX720

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδεσ μπορειτε να μου πειτε την αποψη σας για αθτη την tv? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sony-KDL-46HX720-LED-3D-TV-46-KDL46HX720BAEP.htm

Πάνε Πάρτην όπως την βλέπεις! 400hz είναι! απλά να ξέρεις πως θέλει φλασακι για Wifi και τα 3D γυαλιά είναι με υπέρηθρες οπότε χρειάζεσαι και το μηχάνημα Υπερήθρων! δλδ 100 ευρώ περίπου +50 ευρώ για τα γυαλιά! πολύ καλή τηλεόραση πάντως φίλε! αν σου άρεσε και εσένα τότε πάρτην ;)

Και αν θέλεις το ps3(320gb), με 69 ευρώ το παίρνεις +1 game!

Η τηλεόραση να ξέρεις πάντως πως είναι Πάρα πολύ καλή!Από τις καλύτερες τις αγοράς!

Επεξ/σία από pontios16
Δημοσ.

μπορεισ να μου στειλεισ σε link το στικακι και το αλλο μηχανιμα για τα γυαλια να δω ποια ειναι?αν ειναι να τα παραγκειλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γυαλιά είναι αυτα

Γυαλιά

και ο πομπός αυτός

Πομπός

Αλλά κάτι δεν μου κολάει στα ονόματα :/ καλύτερα να ρωτήσεις όταν πας να την αγοράσεις!

Να και το Usb Wifi

Wifi usb

Από ότι βλέπω εδώ

KDL-46HX720

Θα χρειαστείς και το usb και τις υπέρηθρες! αλλά πάλι για τις υπέρηθρες δεν είμαι σίγουρος :/ πάντως στην KDL-40LX720 θέλει τις υπέρηθρες!

Ελπίζω να βοήθεισα φίλε μου...!

Επεξ/σία από pontios16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για ολα.δηλαδη ψιλο καλη ειναι ε?με αυτα που σου δινει.....

Επεξ/σία από koutoukos
Δημοσ.

Motion enhancer :Motionflow XR 400

Frames per second (Hz) 200

Ναι έτσι γράφει το είδα και εγώ, αλλά 400 είναι λολ! και η δική μου η D8000 samsung λέει 800 αλλά είναι το μισό στο "Frames per second"

από τις άλλες δυο πάντως είναι πιο μεγάλο!

ευχαριστω για ολα.δηλαδη ψιλο καλη ειναι ε?με αυτα που σου δινει.....

Θα τα παίξεις αν την πάρεις! αν και έχει και πιο μεγάλες σειρές, αυτή είναι πάρα πολύ καλή τηλεόραση ;) θα σου αρέσει πολύ!

Δημοσ.

τελικα η hx720 δεν χρειαζετε πομπο γιατι αμα δεισ στον πομπο λεει πως ειναι συμβατη με αλλα μοντελα και οχι με το δικο μου.αρα νομιζω πως ειναι περιτο...

Δημοσ.

τελικα η hx720 δεν χρειαζετε πομπο γιατι αμα δεισ στον πομπο λεει πως ειναι συμβατη με αλλα μοντελα και οχι με το δικο μου.αρα νομιζω πως ειναι περιτο...

Και στα γυαλιά αν δεις δεν γράφει την HX720, όμως κάνουν και για αυτήν! μην κοιτάς τη γράφουν τα μαγαζιά! να το βρείς στη σελίδα της sonny για να δεις σε πια μοντέλα είναι συμβατός!Πάντως στου θείου μου την ΕΧ720 θέλει τον πομπό!

Δημοσ.

Πάνε Πάρτην όπως την βλέπεις! 400hz είναι! απλά να ξέρεις πως θέλει φλασακι για Wifi και τα 3D γυαλιά είναι με υπέρηθρες οπότε χρειάζεσαι και το μηχάνημα Υπερήθρων! δλδ 100 ευρώ περίπου +50 ευρώ για τα γυαλιά! πολύ καλή τηλεόραση πάντως φίλε! αν σου άρεσε και εσένα τότε πάρτην ;)

Και αν θέλεις το ps3(320gb), με 69 ευρώ το παίρνεις +1 game!

Η τηλεόραση να ξέρεις πάντως πως είναι Πάρα πολύ καλή!Από τις καλύτερες τις αγοράς!

σχετικα με αυτο π λες για το ps3..Π μπορω ν τ βρω τοσο?ψαχνω ν αγορασω!

Δημοσ.

παιδιά η τβ τα σπάει.εχει τέλεια εικόνα.και στα λεφτά τις αυτά που σ δίνει ειναι παρα πολύ καλη.πραγματικά εχω μείνει άφωνος...σας την προτείνω ανεπιφύλακτα .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικα με αυτο π λες για το ps3..Π μπορω ν τ βρω τοσο?ψαχνω ν αγορασω!

Αυτό επό ότι ξέρω είναι προσφορά από την σόνυ, θα ρωτήσεις για να μάθεις! αλλά από ότι ξέρω παίρνεις το ps3 με 60-70 ευρώ! δεν ξέρω τίποτα παραπάνω :P

Επεξ/σία από pontios16
Δημοσ.

έτσι ακριβώς.η σονι εχει πανω ένα κωδικό . όταν την πάρεις συμπληρώματα σε μια διεύθυνση τα στοιχεία σου βάζεις τον κωδικό και το μοντέλο και σου έρχεται σε 20 μέρες με 69 ευρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...